Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

SDP Demokratama: Saradnike UDBE potražite u najbližem okruženju

| Postavio/la: Mirjana Dragaš

SDP Demokratama: Saradnike UDBE potražite u najbližem okruženju

''Aleksi Bečiću preporučujemo da saradnike UDBE potraži u svom najbližem okruženju ili priupita Snežanu Jonicu o kome se radi. Ako je vjerovati Jonici iz vremena SNP kongresa upravo je Aleksa i njegovo okruženje na listi udbaškog razbijanja SNP-a.

Kako dodaju, osjećaju odgovornost što je sa njihove liste izabrana odbornica za koju postoji mogućnost da mimo volje građana i partijskih odluka promijeni većinu u Kotoru.

''Svjesni objektivne odgovornosti, iako je g. Lončarevic isključena iz članstva, a svih 36 članova SDP-a Kotor jednoglasno zaključio da nema saradnje sa DPS-om, zbog činjenice da je g. Lončarević birana sa naše liste, predsjednik Krivokapić je najavio povlačenje sa čela partije, djelima pokazujući da to nije politika SDP-a. Niska saopštenja Joničine djece iz Demokrata, a koji su i sami nastali pokušajem razbijanja SNP-a, kojima pokušavaju čitavu partiju okriviti za postupanje jedne osobe, pokazuju njihove stvarne namjere i da im je obračun unutar opozicije jedini cilj''- navode iz SDP-a.

Ne postoji opoziciona partija koju nekada nije napustio odbornik i djelovao mimo partijske politike, i nijednoj zbog toga nije doveden u pitanje opozicioni legitimitet. I niko nije djelima pokazao odgovornost kao SDP, zaključili su iz te stranke.

Komentari

Đoko Orlandić,

Ranko, kaza da je Bečić "na listi UDBAškog razbijanja SNP". Međutim, nijesi bio precizan. Naime, da li je Bečić bio na listi UDBE CG ili Srbije. Meni se čini, imajući u vidu njegovo klerikalno četničko- boljševičko opredeljenje, da je jasno o kojoj se "UDBI" radi. Kao i o kojem "GRU".

Ostavi komentar

0/300