Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

DPS Kotor: Aprcović će izabrati pravi tim, Perović da zakaže sjednicu

| Postavio/la: Milena Aprcović

DPS Kotor: Aprcović će izabrati pravi tim, Perović da zakaže sjednicu

Na sinoć održanim sjednicama Izvšnog i Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Kotor, kojima je ispred Predsjedništva prisustvovao Branko Čavor, Željko Aprcović jednoglasno je predložen za kandidata za predsjednika opštine Kotor. 

"Ovim činom DPS je potvrdio da je snažna partija, spremna da  preuzme odgovornost za razvoj i prosperitet Kotora i za rješavanje nagomilanih problema koji su posljedica neodgovornog vođenja grada od prethodne vlasti.

Željko Aprcović je predsjednik Opštinskog odbora DPS, dugogodišnji odbornik u kotorskom parlamentu, poslanik u državnom parlamentu, predsjednik odbora za političkisistem, uvaženi pravnik i advokat, koji posjeduje višegodišnje iskustvo u radu lokalne samouprave. Sigurni smo da će Željko Aprcović, kao predsjednik opštine Kotor,  izabrati pravi tim koji će uz podršku građana uspješno voditi grad u ovim teškim vremenima", saopštili su iz kotorskog DPS-a. 

DPS očekuje od predsjednice Skupštine Dragice Perović da uvaži realnost i zahtjev većine u  kotorskom parlamentu i saglasno pozitivnim propisima zakaže sjednicu SO Kotor na kojoj će se izabrati predsjednik opštine Kotor, poručuju iz ove partije. 

Komentari

ines23,

Jokic je proslost Kotora, sad je na redu da se sazove sjednica i da se izglasa novi predsjednik!

Vitinka,

E tek ce Kotorani da vide kad im je dodje Aprcovic sto znaci da imaju predsjednika koji ce da radi za njihovo dobro i dobro grada!

oliver14,

Za buducnost Kotora najbolje bi bilo da se sto prije sjednica zakaze jer vec sad je opstina u blokadi!

Kosta,

Zeljko je odlicna osoba za predsjednika opstine u to ce se svi brzo uvjeriti kad ga izaberu.

goran1978,

Vrijeme je vise da se zakaze sjednica, ne moze Perovicka da radi sta je njoj volja zakon se mora postovati!

Ostavi komentar

0/300