11 °

max 13 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

13° / 8°

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

11° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 7°

Utorak

23.04.

12° / 11°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Bečić reizabran na funkciju predsjednika Demokrata

Politika

Comments 7

Bečić reizabran na funkciju predsjednika Demokrata

Izvor: CdM

Autor: Mirjana Dragaš

  • Viber

Lider demokrata Aleksa Bečić danas je jednoglasno reizabran na funkciju predsjednika ove partije.

On je poručio da će Demokrate služiti narodu, a ne pojedinačnim interesima i da nijedna politika ne može biti uspješna ako nije utemeljena u slobodi.

“Širili smo slogu, mir i zajedništvo na svakom koraku. Pokazali smo da Aleksa, Albin i Štjefan jesu braća i da nema tog profesionalnog Crnogorca, Srbina, Muslimana, Bošnjaka ili Albanca koji to može promijeniti, poljuljati i koji nas može posvađati”, poručio je on.

Kako je saopštio, Demokrate su za četiri godine došli do statusa ubjedljivo najjače opoziicone partije, do nivoa koji u snazi infrastrukture i broju procenata niti jedna partija sa opozicione scene nije imala u ovom stoljeću.

“Zadovoljni jesmo, ali srećni nijesmo. Zadovoljni jesmo, jer smo pokazali da znamo kako se pobjeđuje DPS, kako se razbijaju njegove kriminalne grupe po opštinama i kako se domaćinski vrši vlast. To su bez dileme zavidni rezultat za prve četiri godine. Srećni nijesmo, zato što nijesmo osnovani da bi bili vječita opozicija. Nama status vječitih opozicionara, nije potreban. Mi smo osnovai zbog pobjeda, a ne zbog političkih podvala. Sada treba da nastavimo i pobijedimo na državnom nivou”, poručio je Bečić.

Predsjednik Demokrata kazao je da nakon prodaje Kotora DPS-u i rušenja Sporazuma o budućnosti, pravdanja prethodnih postupanja od strane nekih drugih subjekata koji takođe vrlo često centriraju loptu Đukanoviću, nemam dileme da prvo i osnovno pitanje na koje treba da damo odgovor jeste ko je opozicija u Crnoj Gori i ko radi za građane, a ko za DPS?

“Da vidimo ko su oni koji istinski žele da pobijede DPS i dođu na vlast, ko su oni koji ne žele da dođu na vlast, već im više odgovara uloga opozicije i ko je lažna opozicija koje se uvijek podmeće kao kukavičje jaje opozicionim biračima. Opoziciono destilovanje, odnosno pročišćavanje tek slijedi. Da konačno stavimo tačku na opozicione obmane, prevare i izdaje”, naveo je on.

Prema njegovim riječima, Crnoj Gori je potreban pravi, istinski, iskreni, građanski, emancipatorski, patriotski, čisti anti – DPS blok, koji će biti najozbiljnija alternativa vlasti ikada, ali i garant pobjede, pomirenja, stabilnosti, potpunog poštovanja svih preuzetih međunarodnih obaveza, ulaska u EU i ekonomskog oporavka naše otadžbine”.

“Crna Gora nestrpljivo čeka da nakon narednih izbora dobije novu reformsku Vladu koju će predvoditi Demokrate i njihovi partneri. Vladu čistih, stručnih i nekompromitovanih pojedinaca, koji su spremni da sprovedu reforme, da objave rat mafiji i da taj rat dobiju. Da ekonomski, moralno i pravno oporave našu zemlju. Da zaustave putarsku, šumarsku, hidro, građevinsku, poljoprivrednu i druge mafije koje haraju Crnom Goru. Da zatvori poglavlja 23, 24 i 27 i da uvede Crnu Goru u Evropsku uniju! Žrtvu moramo podnijeti. Žrtava je uvijek bilo, jer ovako velikih pobjeda nikada nije bilo bez velikih rizika! Mali su naši životi, mala je naša žrtva, mala su naša odricanja, ali je velika, nezavisna i vječna Crna Gora, naša majka i naša otadžbina! Okupatori joj ništa nijesu mogli, a kamoli oni čiji su preci od okupatora bježali! Zato da Crna Gora, da Evropa, da sloboda”, poručio je Bečić.

Komentari (7)

POŠALJI KOMENTAR

Tiramisu

Vi ne mozete vlast u opstinama da sacuvate i da pruzite miran i bezbjedan zivot gradjanima. Svakim danom smo svjedoci da opstine na cijem je celu opozicija samo nazaduju, suocene sa brojnim problemima.

Rafaello

Demokrate na celu sa plagijatorom nijesu sposobne da vode opstinu i da rade u interesu gradjana, a nista bolja situacija nije ni kod ostatka opozicije, jer su u svakoj opstini u kojoj su imali vlast na sledecim izborima ubjedljivo izgubili.

Marelica

Posle situacije u Kotoru niko vise ne podrzavu ovog manipulatora i laznog magistra.