Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Jokić: Očekujem javno izvinjenje partija građanima Kotora

Politika

Comments 2

Jokić: Očekujem javno izvinjenje partija građanima Kotora

Autor: Mirjana Dragaš

  • Viber

Upravni sud Crne Gore poništio je odluku o smjeni predsjednika Opštine Kotor Vladimira Jokića, a to je potvrda svega onoga na čemu su Demokrate insistirale, a to je da se poštuje zakon i volja građana poručio je Vladimir Jokić na konferenciji za medije.

''Očekujem od partija javno izvinjenje građanima Kotora, jer zbog njihovog nasilja grad nije funkcionisao''- kazao je on.

''Zbog svega ovoga nijesu isplaćivane zarade u lokalnoj samoupravi. Zajednički ćemo učiniti sve kako bi se posljedice sanirale  i kako bi grad mogao normalno da funkcioniše''- poručio je on.

Član Predsjedništva Demokratske Crne Gore, Neven Gošović zadovoljan je presudom uz tvrdnju da je odluka o prestanku mandata Vladimieu Jokiću nezakonita.

"Ovom presudom potvrđen je naš stav, da ni na čemu zasnovana Odluka o prestanku mandata predsjedniku opštine Kotor, donesena od strane grupe odbornika u pauzi skupštinskog zasijedanja i potrpisana od strane neovlašćenog lica, predstavlja elementarn nezakonit akt" - poručio je on. 

Predsjednica kotorske Skupštine Dragica Perović zahvalila se Upravnom sudu jer je, kako kaze, poslušao glas razuma. Ona takođe očekuje javno izvinjenje partija.

"Sve je počelo sa hajdučijom a sada se svemu stalo na kraj. Zahvaljujem se upravnom sudu sto je poslušao glas razuma i profesionalnosti. Presudu prihvatam kao priznanje i odavanje počasti" - kazala je ona. 

Podsjetimo, Jokić je razriješen funkcije predsjednika Opštine Kotor 24. aprila, glasovima Socijaldemokratske partije, Demokratske partije socijalista, Hrvatske građanske inicijative, Liberalne partije i Socijaldemokrata.

 

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Fahro

Samo ti zakazi novu sjednicu, da ti se po drugi put izvine.....

Janko

Nasi sudovi su nevjerovatni. Zamislite bilo koju drzavu svijeta u kojoj VECINA smijeni predsjednika Vlade/Opstine, a Upravni sud ocjenjeje da li je postojao razlog za smjenu. I utvrdi, kao ovaj nas, da nije postojao razlog za smjenu. Ti je za rublike Vjerovali ili ne. SMIJESNO, smijesno!!! Dovoljan