16 °

max 16 ° / min 6 °

Subota

20.04.

16° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 8°

Utorak

23.04.

13° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 9°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
LP poziva Vladu: Selakovića proglasiti za nepoželjnu osobu u CG

Politika

Comments 1

LP poziva Vladu: Selakovića proglasiti za nepoželjnu osobu u CG

Autor: Jelena Ćetković

  • Viber

Liberalna partija poziva Vladu Crne Gore da proglasi generalnog skeretara predsjednika Srbije Nikolu Selakovića za nepoželjnu osobu u Crnoj Gori, saopštio je potpredsjednik Liberalne partije Jovo Rabrenović

"Isto tako ministar vanjskih poslova Darmanović morao bi da pozove ambasadora iz Beograda na hitne konsultacije, i da provjeri ovakve navode. Visoki državnik strane zemlje koji ne propusta priliku da omalovaži i zatire identitet i postojanje susjedne države ne može očekivati drugačiji tretman osim kao persona non grata. Crna Gora bi na ovaj način potvrdila da je ozbiljna država i da ne dozvoljava da se bilo ko miješa u njenu politiku, posebno ne velikodržavni nacionalisti koji se još uvijek nijesu pomirili sa crnogorskom suverenošću i nezavisnošću. Da je to tako pokazuje i Selakovićevo žaljenje za miloševićevskom SRJ koja je bila zvanično  nepriznata država koja je okretala topovske cijevi prema Crnoj Gori i njenom narodu".

Selaković koji tvrdi da je Crna Gora „klasična srpska država“ pa šta god to značilo, pokušava da unese razdor i mržnju među građane svrstavajući ih na procente i prebrojavajući insinuira koliko koga ima, smatra Rabrenović. 

"On ne zna i ne želi da zna da je Crna Gora građanska država u kojoj su svi svoji na svome i da nikad Crnom Gorom neće upravljati on i njemu slični mešetari koji bi da trguju crnogorskim narodom za svoje sitne interese i za svoju krvavu politiku.Za takve promotere politike mržnje, šovinizma i velikodržavnih ambicija nema mjesta u Crnoj Gori niti u crnogorskom društvu i među njenim građanima", poručeno je iz LP. 

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Podgoricanin

Napokon prava reakcija, Samo tom spisku pridruziti jos po koje ime iz srbije i svim popovima SPC koji nemaju Crnogorsko drzavljanstvo . Ne znam kako im moze neko dozvoliti boravak u CG kada SPC nije registovana po zakonu u CG. Zar su oni tasticeni ko bijeli Međedi da mogu krsiti zakon !