Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

LP poziva Vladu: Selakovića proglasiti za nepoželjnu osobu u CG

| Postavio/la: Jelena Ćetković

LP poziva Vladu: Selakovića proglasiti za nepoželjnu osobu u CG

Liberalna partija poziva Vladu Crne Gore da proglasi generalnog skeretara predsjednika Srbije Nikolu Selakovića za nepoželjnu osobu u Crnoj Gori, saopštio je potpredsjednik Liberalne partije Jovo Rabrenović

"Isto tako ministar vanjskih poslova Darmanović morao bi da pozove ambasadora iz Beograda na hitne konsultacije, i da provjeri ovakve navode. Visoki državnik strane zemlje koji ne propusta priliku da omalovaži i zatire identitet i postojanje susjedne države ne može očekivati drugačiji tretman osim kao persona non grata. Crna Gora bi na ovaj način potvrdila da je ozbiljna država i da ne dozvoljava da se bilo ko miješa u njenu politiku, posebno ne velikodržavni nacionalisti koji se još uvijek nijesu pomirili sa crnogorskom suverenošću i nezavisnošću. Da je to tako pokazuje i Selakovićevo žaljenje za miloševićevskom SRJ koja je bila zvanično  nepriznata država koja je okretala topovske cijevi prema Crnoj Gori i njenom narodu".

Selaković koji tvrdi da je Crna Gora „klasična srpska država“ pa šta god to značilo, pokušava da unese razdor i mržnju među građane svrstavajući ih na procente i prebrojavajući insinuira koliko koga ima, smatra Rabrenović. 

"On ne zna i ne želi da zna da je Crna Gora građanska država u kojoj su svi svoji na svome i da nikad Crnom Gorom neće upravljati on i njemu slični mešetari koji bi da trguju crnogorskim narodom za svoje sitne interese i za svoju krvavu politiku.Za takve promotere politike mržnje, šovinizma i velikodržavnih ambicija nema mjesta u Crnoj Gori niti u crnogorskom društvu i među njenim građanima", poručeno je iz LP. 

Komentari

Podgoricanin,

Napokon prava reakcija, Samo tom spisku pridruziti jos po koje ime iz srbije i svim popovima SPC koji nemaju Crnogorsko drzavljanstvo . Ne znam kako im moze neko dozvoliti boravak u CG kada SPC nije registovana po zakonu u CG. Zar su oni tasticeni ko bijeli Međedi da mogu krsiti zakon !

Ostavi komentar

0/300