10 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

11° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 7°

Utorak

23.04.

12° / 11°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Izabran Opštinski odbor DPS-a u Kotoru: Preuzećemo vlast i sanirati štetu

Politika

Tag Gallery
Comments 0

Izabran Opštinski odbor DPS-a u Kotoru: Preuzećemo vlast i sanirati štetu

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

Osma Opštinska izborna konferencija DPS-a Kotor održana je u juče u velikoj Sali Kulturnog centra „Nikola Đurković“ u Kotoru.

Kako je saopšteno iz DPS-a, predsjednik Opštinskog odbora Kotor Željko Aprcović podsjetio je učesnike na rad Opštinskog odbora u periodu između dvije izborne konferencije, uz osvrt na aktuelnu političku situaciju u Kotoru i budućim aktivnostima Partije u Kotoru.

"Osma Opštinska izborna konferencija DPS Kotor je u radnom dijelu izabrala 60 članova u novi saziv Opštinskog odbora, koji u svojoj strukturi ima 20% mladih, 30% žena, a 50% je novih članova ovog organa.

U skladu sa Statutom, pored članova izabranih na konferenciji, 12 članova po funkciji biće sastavni dio novoformiranog Opštinskog odbora DPS Kotor.  Odmah po preuzimanju vlasti u Kotoru, OO Kotor će dokazati Kotoranima da DPS nema alternativu i pričinjenu štetu nakon dvoipogodišnje vladavine retrogradne politike sanirati u najkraćem roku", navedeno je u saopštenju. 

Konferenciji je prisustvovalo 126 delegata i brojni gosti, među kojima članovi Predsjedništva DPS-a Branko Čavor i Marija Maja Ćatović, poslanici u Skupštini Crne Gore Obrad Mišo Stanišić i Luiđ Škrelja, ministar kulture u Vladi Crne Gore Aleksandar Bogdanović, predsjednici Opštinskih odbora DPS Herceg Novi Slobodan Radović Krušo, Tivta Siniša Kusovac i Budve Predrag Jelušić, kao i predsjednici opštinskih odbora koalicionih stranaka, Socijaldemokrata Andrija Lompar, Liberalne partije Vido Drašković i Hrvatske građanske inicijative Ljilja Veljić.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR