Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

"Crnogorska će se zajedno sa Demokratama boriti svim sredstvima da zaštiti izbornu volju građana"

| Postavio/la: Jelena Ćetković

"Crnogorska će se zajedno sa Demokratama boriti svim sredstvima da zaštiti izbornu volju građana"

Predsjednik Crnogorske Vladimir Pavićević poručio je da najoštrije osuđuje ponovni pokušaj Demokratske partije socijalista da poništi izbornu volju građana koji su 2016. godine glasali da DPS ne može da vrši vlast u Kotoru, poručujući da "DPS svojim djelovanjem gura ka divljem društvu".

 „Zabrinjavajuće je ponašanje DPS-a, koji ne bira sredstva da se obračuna sa političkim protivnicima i da uzurpira vlast u Kotoru. Počelo se trgovinom mandatima i poništavanjem izborne volje građana, nastavilo nelegalnom smjenom predsjednika opštine Jokića, što je potvrdio i kotorski sud, a sada idu korak dalje i manirima siledžija upadaju u opštinske prostorije“, rekao je Pavićević.

On je dodao da je sve ovo što je naveo potpuno suprotno od načina djelovanja u politici u demokratskom društvu.

 “Samo u divljem društvu upravlja onaj čiji je jedini argument sila i posebno sam zabrinut ovakvim djelovanjem predstavnika DPS-a, budući da ulazimo u izbornu godinu, a da je nervoza članova te partije sve vidljivija“, naveo je Pavićević.

Poručio je da su zdrava energija, jasna vizija i držanje do principa u politici jedina brana bujici samovolje i korupcije koju kao model djelovanja zagovara DPS.

On je rekao da "neprincipijelna i neopravdiva akcija smjenjivanja Dragice Perović, a odmah nakon toga i Vladimira Jokića, zahtijevaju javnu i neodložnu osudu, kao nedopustiv obrazac ponašanja i djelovanja u demokratskom političkom polju".

“Crnogorska će se zajedno sa Demokratama svim sredstvima boriti da se zaštiti izborna volja građana. A građane Kotora pozivam da dobro zapamte šta se ovih sedmica dešava u Kotoru i da na izborima najžešće kazne DPS i da time pokažu svoju privrženost i demokratiji i vrijednostima prosvećenih zajednica”, poručio je Pavićević.

Komentari

marko,

Kako ga nije sramota. Pa upravo je crnogorska u Budvi uradila isto što i odbornica SDP a u Kotoru. I sad se on pravi blesav. A kao Crnogorskoj su dati glasovi u Budvi da bi ona podržala DF.

Misko,

Ovo je nastavak opstrukcija podmlatka 7-og bataljona i ovog trojanskog konja srpskih nacionalista,ne treba mnogo obracat paznju na nebitne likove.

Tesla,

@mr,Meni ipak ovaj nazi odgovara. Mozes uvijek nesto dodati a masta ti je mislim kolika i meni. I ovaj sisao sa terazija da drzi predavanja o demokratiji.Jos smo divlji. Bogu hvala pa su mu mentori pitomi i lepi.

lik,

Kod nam podmetnu ovog lika? I to da predvodi Crnogorsku? 3,14!

mr,

Postoji li mogucnost da se ovima zabrani da nose ime "crnogorska". Jer, oni su sve, bez to. Mislim da bi im najvise odgovarao naziv, "demokrate-foliranti i prevaranti"!!!

Misko,

Hahahahahahaha.....prpa a ovo ce postati epidemija,slijedeca je Budva,pa ti pazi sta pricas,bolje se drz BG,jer si odje srpska pridoslica.

Ostavi komentar

0/300