17 °

max 17 ° / min 6 °

Petak

19.04.

17° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Poslanički klub DPS-a: Do kraja jula sva rješenja za izborne zakone

Politika

Comments 0

Poslanički klub DPS-a: Do kraja jula sva rješenja za izborne zakone

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

Povodom raznih spekulacija koje se plasiraju ovih dana u javnosti o radu Odbora za dalju reformu izbornog i drugog zakonodavstva, poslanički klub DPS-a želi da istakne da se, uprkos bojkotu Parlamenta od strane opozicije, rad u radnim grupama Odbora za izborno zakonodavstvo obavljao kontinuirano i efikasno, saopšteno je iz DPS-a. 

"Kao rezultat tog rada, do kraja jula ćemo imati spremna sva rješenja za izborne zakone koja neće biti predata u skupštinsku proceduru, već će ono što smo do sada uradili, poslužiti za izradu platforme u cilju povratka opozicije u Odbor i nastavka dijaloga o izbornom i drugom zakonodavstvu.

Okolnost da smo uvažili sve preporuke međunarodnih organizacija, civilnog sektora i akademske zajednice povodom izbornih zakona, treba da raduje sve u Crnoj Gori.

Međutim, ne čudi zlurado i neistinito negiranje aktivnosti u Skupštini povodom izbornih zakona jer je to nastavak opozicione opstrukcije. Ipak, spremni smo na dijalog u Skupštini, na ozbiljno unapređenje izbornog zakonodavstva kao i dogovor o načinu praćenja implementacije zakonskih rješenja", navode u saopštenju. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR