10 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Predsjedništvo LP pozdravilo okončanje krize u Kotoru, započete i pripreme za izbore

Politika

Comments 0

Predsjedništvo LP pozdravilo okončanje krize u Kotoru, započete i pripreme za izbore

Autor: Jelena Ćetković

  • Viber

Predsjedništvo Liberalne partije održalo je sinoć u Podgorici sjednicu i analiziralo aktuelnu političku situaciju i položaj liberala na političkoj sceni, saopšteno je iz te partije. 

"Predsjedništvo je i pozdravilo formiranje nove lokalne parlamentarne većine u Skupštini Opštine Kotor i  konačni izlazak iz dugotrajne političke krize u tom gradu. Očekuje se da će konačno politički haos, koji je stvarala dojučerašnja lokalna vlast, prerasti u red, uz značajno učešće kadrova kotorskih liberala u tom procesu, koji moraju zajedno sa koalicionim partnerima preuzeti punu odgovornost za Kotor", navedeno je u saopštenju. 

Predsjedništvo je započelo i pripreme za parlamentarne izbore 2020. godine,formirajući medijski tim koji čine portparol Ammar Borančić, Slobodan Franeta, Goran Ćupić i Ivan Dragojević, članovi predsjedništva.

"Započete su pripreme i za lokalne izbore u Tivtu, Gusinju, Budvi i Kotoru naredne godine,na proljeće, odnosno jesen.  Isto tako, formiran je i odbor sa predsjednikom Andrijom Popovićem na čelu za proslavu jubileja, 15 godina od osnivanja Liberalne partije i 30 godina liberalizma u Crnoj Gori, na jesen ove godine".

Predsjedništvo je konstatovalo i pozdravilo rad inicijativnog odbora u Budvi, na čelu sa Slobodanom Franetom i proces formiranja novog Opštinskog odbora koji će do jeseni izabrati novi sastav, rukovodstvo i predsjednika Odbora LP u Budvi, kao i u Tivtu.

Pozdravljen je veliki uspjeh liberala na izborima za Evropski Parlament, uz čestitke ALDE savezu, čija je i LP članica, na gotovo dupliranom broju mandata, saopšteno je iz LP. 

 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR