10 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

11° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 7°

Utorak

23.04.

12° / 11°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Dragomir Mrdak izabran za predsjednika OO DPS Mojkovac

Politika

Comments 0

Dragomir Mrdak izabran za predsjednika OO DPS Mojkovac

Autor: Jelena Ćetković

  • Viber

Za  predsjednika Opštinskog odbora  DPS Mojkovac jednoglasno je izabran dosadašnji predsjednik Opštinskog odbora  Dragomir Mrdak, saopšteno je iz te partije nakon sjednice Opštinskog odbora.

Mrdak je zahvalio Predsjedništvu partije na datoj saglasnosti, a posebno članovima Opštinskog odbora na jednoglasnoj podršci, i ukazanoj izuzetnoj časti da obavlja ovu odgovornu funkciju i u narednom periodu, saopšteno je iz DPS-a.

Naglasio je da će kao i u predhodnom periodu svojim političkim radom i ponašanjem dati lični doprinos kako bi nastavili sa nizom političkih pobjeda naše Partije a sve u interesu svih građana naše opštine.       

Istakao je da je  za sve to potrebno puna podrška svih članova OO DPS Mojkovac, partijsko jedinstvo i dobra saradnja sa lokalnom samoupravom, a što je garant realizacije Izbornog  programa naše Partije i postizanje dobrih izbornih rezultata i u narednim izbornim ciklusima.

Sjednici je prisustvovao koordinator ispred Predsjedništva DPS Crne Gore Radule Novović.         

Novović je istakao da je čitav izborni proces u Mojkovcu odrađen na kvalitetan način, što je garant uspješnosti rada i u narednom periodu.

Biografija Dragomira Mrdaka

Dragomir - Dragan  Mrdak  rođen je u selu  Lijeska  Opština Bijelo  Polje.

Osnovnu i srednju školu  završio je u Bijelom Polju.

Fakultet Veterinarske medicine završio je u Beogradu. Radio je u Veterinarskoj ambulanti Mojkovac i bio izvršni direktor. Dugogodišnji je član Glavnog i Opštinskog odbora DPS-a i dugogodišnji odbornik u SO Mojkovac.

U dva mandata obavljao je funkciju predsjednika OO DPS Mojkovac. Trenutno se nalazi na funkciji predsjednika SO Mojkovac. Oženjen je i otac dvoje djece.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR