Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Božović se izvinio Crnogorskoj: Guča je bila i ostala samo ideja

| Postavio/la: Milena Aprcović | Izvor: RTV Budva

DF je, smatra, prešao mjeru dobrog ukusa

Božović se izvinio Crnogorskoj: Guča je bila i ostala samo ideja Foto: RTV Budva

Menadžer Opštine Budva i funkcioner Demokratskog fronta Milo Božović uputio je izvinjenje kolegama iz Crnogorske i njihovim porodicima, u prvom redu, kako je kazao, Peru Duletiću, zbog "nespretnih saopštenja od strane DF-a", prenosi RTV Budva. 

"U svijetlu oštrih i neukusnih riječi i kvalkifikacija razmijenjenih između pripadnika DF-a i naših koalicionih partnera, kao član Nove srpske demokratije, građanin Budve imam potrebu da javnost obavijestim o sledećem. Tradicionalna manifestacija Guča, oko koje se nažalost digla cijela medijska prašina, je bila i ostala samo ideja koja se ove godine neće ni realizovati", istakao je Božović. 

Utoliko je, kako je dodao, situacija besmislenija jer su i nespretna saopštenja sa strane DF-a došla kao reakcija na neprikladne kvalifikacije Crnogorske o tome da li par dana muzike i slavlja odgovara duhu Budve.

"Ipak, smatrajući da se sa naše strane prešla mjera dobrog ukusa i osnovnog sugrađanskog poštovanja koje Budvani vjekovima njeguju, dužan sam da kolegama iz Crnogorske i njihovim porodicima, u prvom redu gospodinu Peru Duletiću koji se našao na udaru neumjesnih saopštenja, uputim izvinjene u svoje lično ime, ali i ume partije koju zastupam", naglasio je Božović, dodajući da ovo izvinjenje nije reakcija na odluku Crnogorske da istupi iz koalicije koju su, kako je kazao, po njegovom mišljenju uspješno, imali u Budvi. 

"Ta odluka je prihvaćena kao konačna, a ovo izvinjenje je potreba koju lično prema pomenutim ljudima osjećam i koju sam dužan da na ovaj način uputim", poručio je Božović.

Komentari

Goli,

Niko da pohvali čin izvinjenja!? Kakav god da je ovaj čovjek (iskreno, ja nemam pojma!), sâm čin izvinjenja je rijetkost u Crnoj Gori. Sjećam se da je to učinio današnji predsjednik građanima Hrvatske i... mislim da je to tô.

Duško,

Guča je bila i ostala DNO DNA ! A Božoviću i toj klapi treba organizovati prevoz do Guče i tu ih zadržati što duže !

Misko,

Ma nije problem ovaj lik,jer znamo njegov i njihov fasizam,ma problem je takozvana "crnogorska" oce li odrzat rijec.

Rajan,

A bas se zapitao kome li je pala na pamet ova genijalna ideja. Sta ce sledece osmisliti ovaj lik?

Ostavi komentar

0/300