7 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 6°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

12° / 8°

Petak

26.04.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
"Prekid bojkota usporio reformu izbornog zakonodavstva"

Politika

Comments 0

"Prekid bojkota usporio reformu izbornog zakonodavstva"

Izvor: Mina

Autor: Jelena Ćetković

  • Viber

Crna Gori bi imala reformisano izborno zakonodavstvo i prve fer i slobodne izbore da dio opozicije nije prekidao bojkot Skupštine, ocijenile su Demokrate.

Predsjednik Demokrata Aleksa Bečić, potpredsjednik Momo Koprivica, generalni sekretar Boris Bogdanović i poslanik Danilo Šaranović, održali su radni sastanak sa rukovodstvima mjesnih odbora u opštinskoj organizaciji Nikšić.

Kako je saopšteno iz partije, rukovodstvo mjesnih odbora zadovoljno je prihvatanjem Briselskog plana, nakon skoro godinu uporne i dosledne borbe.

Demokrate su kazale da je jedan od zaključak mjesnih odbora da bi, da je dio opozicije ostao privržen dogovoru i da nije prekidao bojkot skupštine, već odavno imali reformisano izborno zakonodavstvo i prve fer i slobodne izbore.

„Jasno naglašena međunarodna podrška planu Demokrata za sveobuhvatnu izbornu reformu predstavlja još jedan argument, da je Demokratska partija socijalista (DPS) kapitulirala bezvoljnim prihvatanjem rješenja protiv kojih se godinu grčevito borila“, navodi se u saopštenju.

Na sastanku je, kako je saopšteno, zaključeno da su Demokrate nakon neargumentovanih napada i podmetanja, opet izašle još jače i pokazale da su odgovorna, stručna i evropska partija koja radi u interesu svih građana Crne Gore.

Zaključeno je da su mjesni odbori spremni da se u punom kapacitetu uključe u predstojeće partijske aktivnosti.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR