11 °

max 16 ° / min 10 °

Utorak

23.04.

16° / 10°

Srijeda

24.04.

15° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

18° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 11°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Demokrate: Crna Gora kreće u savez protiv DPS-a i DF-a

Politika

Comments 0

Demokrate: Crna Gora kreće u savez protiv DPS-a i DF-a

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

Demokratska partija socijalista, Socijaldemokrate i njihov saveznik, Demokratski front, pretvorili su Skupštinu Crne Gore u pljuvaonicu po Demokratama, saopšteno je iz DCG.

"Otkud SD, pitanje je sad? Nakon što DF, kao DPS-ov decenijski igrač, nije uspio da spriječi izbor Koprivice i Šaranovića, DPS je u igru ubacio i svog, formalnog, i u prisustvu DF-a, pomalo zanemarenog, koalicionog partnera - SD", naveli su iz ove partije.

Oni su saopštili da cijela Crna Gora kreće u borbu protiv saveza DPS-a i DF-a.

"Vaše namjere su pročitane. Cijela Crna Gora to vidi i cijela Crna Gora kreće u savez protiv DPS-a i DF-a. Crna Gora neće dopustiti sebi da je prevarite kao 2014. godine kada ste zajedno izglasali aktuelno izborno zakonodavstvo. Građani pamte da ste i tada obećavali da će opozicija, zahvaljujući tom zakonodavstvu, pobijediti, i već raspoređivali mjesta u Vladi, pa šta bi? Prevariste i tada kao što biste i sada da vam može biti. Jasno je da ovog puta znate da nećete moći da prevarite građane u prethodnim razmjerama, ali očekujete da ćete zajedno namaći preko 50% i formirati Vladu DPS-DF. To se neće desiti. Zato vam je ostalo samo da kukate, vrištite i padate u trans kakvog region ne pamti, jer smo spriječili prodaju još jednih izbora" - navodi se u saopštenju.

Dio saopštenja posvećen je i kolegama iz DF-a.

"Javnost zna da bi kao toliko puta dosad, jedva dočekali da pomognu Đukanoviću. Đukanoviću su 2007. godine nedostajali glasovi za usvajanje Ustava. Ko mu je obezbijedio te glasove? Naravno, poslanici koji danas čine Demokratski front. Svih 39 poslanika opozicije se 2016. godine sporazumjelo da bojkotuje Skupštinu. I ko je srušio opozicioni dogovor? Poslanici Demokratskog Fronta. Kada je bilo izvjesno da opozicija pobjeđuje DPS u Nikšiću, ko je pozvao na bojkot izbora? Ko drugi, nego Demokratski front? Kada je 2014. godne DPS predložio izborne zakone, sjetimo se ko ih je sa njima usvojio? Poslanici Demokratskog fronta. Građani nisu zaboravni, pa se sjećaju i izjava lidera DF-a o uspjehu i o sigurnim pobjedama opozicije zahvaljujući ovim zakonima. I, šta se dogodilo? DPS upravo zahvaljujući tom zakonu krade izbore 2014, 2015, 2016, 2017 i 2018. godine" -zaključuju oni.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR