15 °

max 15 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

15° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Pavićević: Najviši funkcioneri DPS-a pobjegli u mišju rupu

Izvor: Foto: crnogorska.me

Politika

Comments 3

Pavićević: Najviši funkcioneri DPS-a pobjegli u mišju rupu

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

Predsjednik Crnogorske Vladimir Pavićević ocijenio je danas da su DPS i DF usvajanjem Briselskog plana doživjeli potpuni poraz.

„Prvi put se dešava da dvije političke grupacije, koje vuku Crnu Goru unazad, postaju nemoćne. Dok DF histerično napada, kleveće i podmeće, od lidera DPS-a ni traga ni glasa.

Zna li iko gdje su ovih dana lideri DPS-a? Nigdje ni jednog od najviših funkcionera nema da kaže nešto javno o aktuelnim dešavanjima. Pobjegli su u mišje rupe, misleći da će tako ublažiti efekte svog poraza povodom usvajanja Briselskog plana. Poraz DPS-a je pri tom veći kada se zna da su usvojili Briselski plan koji je predložila stranka koju su prethodno optuživali da je antidržavna i anticrnogorska. Građani se pitaju gdje nam je vlast, gdje su oni što se  samoproglašavaju državotvorcima i gdje su im lideri da izađu pred građane. Odgovor je jasan – oni svoj poraz vide jasnije nego bilo ko drugi i plaše se sve izvjesnijih promjena koje ćemo da ostvarimo“, rekao je Pavićević.

Pavićević tvrdi da su DPS i DF sinhronizovano radili na do sada neviđenom unižavanju crnogorskog parlamenta koje se dešavalo tokom rasprave o naimenovanju dvojice poslanika Demokrata u Odbor.

„Ovakav nivo rasprave nijesam doživio ni u srpskom parlamentu kao poslanik, a to nećete naći nigdje ni u regionu. Crnogorski parlamentarizam je juče, zahvaljujući DF-u i DPS-u, dotakao dno. Neviđenom primitivizmu kumovala je DPS. Njihovo bježanje je i rezultat toga što iza njih ne stoje najznačajniji saveznici iz EU čije su povjerenje kao i povjerenje građana prokockali i zloupotrijebili“, zaključio je Pavićević.

Pavićević je poručio da ga nikakve mutne i zakulisne radnje neće pokolebati u borbi za budućnost u kojoj, kako je rekao, nema prostora za mračne lidere iz prošlosti.

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

Mladen

Kad marginalac počne da priča..

Mihailo Cabarkapa

Cudno je ko nam uveze ovog"Crnogorca". Izgleda ce nadmasitiMilhauzena

mr

Ni manjega texta, ni vise lazi i prosipanja! Medo je za ovoga amater!!!