Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Danas sjednica Odbora za reformu izbornog zakondavstva

| Postavio/la: Jelena Ćetković

Danas sjednica Odbora za reformu izbornog zakondavstva Sa jučerašnje sjednice

Predsjednik Odbora za reformu izbornog zakondavstva Branimir Gvozdenović zakazao je za 10.15 novu sjednicu tog tijela, kojoj bi trebalo da prisusustvuju i predstavnici delegacije Evropske unije.

Prema najavi, sjednica će biti zatvorena za javnost.

A jučerašnje sjednica tog tijela prekinuta je nakon što su iz sale iz različitih razloga izašli poslanici Raško Konjević i Neđeljko Rudović, kao i Demokrate Momo Koprivica i Danilo Šaranović.

Raško Konjević iz SDP-a napustio je salu nakon što nije prošao njegov prijedlog o odgađanju sjednice Odbora. On je to tražio kako bi se prije nastavka Odbora za izborne reforme Administrativni odbor odredio o tome da li Posebni klub poslanika ima pravo na svog predstavnika.

Potom su, zbog kako su naveli "opstrukcija i političke predstave" salu napustili i predstavnici Demokrata.

Iz sale je izašao i Neđeljko Rudović, koji je podržao prijedlog Konjevića. 

Komentari

ines23,

Vise Demokrate ne mogu nista ni da pricaju ni da rade, sve su oni rekli svojim dolaskom u Odbor dje je Brano na celu njega!

Minja,

Kad vidim opoziciju na okupu smrkne mi se.

Srna,

Samo vrte jednu te istu pricu u krug koju svi na ovoj sjednici vec znaju, zahtijevaju promjene koje i sami znaju da su nemoguce.Bas ce neko da poslusa njihove sulude zahtjeve..

Vitinka,

Demokrate rekose kako nikad nece sjestiz za isti sto sa DPS, a oni potrcase kao nikad niko!

Dakica,

Cim nemaju nista pametno da kazu oni napustaju sjednicu, pa sta bi oni drugo...

CiciMici,

Cim nesto nije po njihovom oni odma napuštaju sjednicu.

Azra01,

Kakve li ce opozicija zahtjeve da ima samo me zanima

oliver14,

Interesantno ne dolaze u skupstinu i dalje, a dosli su na sjednicu radnog tijela Skupstine, a da pti tom napomenem da uredno primaju puni iznos plate a ne krocise vec 3 godine!

Kosta,

Jucu su otisli samo zato sto su vidjeli da nijesu kompetentni da vode dijalog u Odboru, jer tacno se vidi njihove neiskustvo!

goran1978,

E da vidimo kako ce se danas ponasati ovi iz opozicije, bice da im opet nesto smeta tj. da traze izgovore samo da ne bi dosli i da ne bi ucestvovali u radu odbora.

Ostavi komentar

0/300