11 °

max 15 ° / min 10 °

Utorak

23.04.

15° / 10°

Srijeda

24.04.

15° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 11°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Pavićević: Iznenađuje antiopoziciono djelovanje Damjanovića

Politika

Comments 1

Pavićević: Iznenađuje antiopoziciono djelovanje Damjanovića

Autor: Lejla Hadžimuhović

  • Viber

Predsjednik Crnogorske Vladimir Pavićević ocijenio je danas da Odbor za sveobuhvatnu reformu izbornog zakonodavstva treba da radi efikasno, bez ikakvih opstrukcija kako bi izbori koji treba da budu organizovani sljedeće godine bili održani u poštenim uslovima.

"Usvajanjem Briselskog plana, koji su Demokrate predstavile zvaničnicima EU prošle godine, a koji je DPS bio primoran da usvoji ove godine, opozicija je zadala veliki udarac vladajućoj partiji. Otud me iznenađuje antiopoziciono djelovanje  poslanika Damjanovića. Umjesto da svoje zahtjeve o radu odbora Damjanović usmjeri ka DPS-u i time doprinese slabljenju DPS-a, Damjanović se ovih dana okomio na opoziciju tražeći nešto što opoziciji samo šteti, a doprinosi DPS-u", kazao je Pavićević.

Pavićević je poslanika Damjanovića pitao da li je tačno da je razgovarao sa Branimirom Gvozdenovićem.

“Poslaniče Damjanoviću, da li Vam je gospodin Gvozdenović nudio mjesto u Odboru sa kvote DPS-a? Poslaniče Damjanoviću, da li ste za to da se DPS-u uzme jedno mjesto ili da se to mjesto uzme opoziciji? Poslaniče Damjanoviću, zašto se niste jednako borili za mjesto u Odboru dok su u sastavu Odbora bili samo poslanici DPS-a i DF-a?”

Pavićević je pozvao poslanika Damjanovića da se posveti jasnom opozicionom djelovanju jer je usvajanjem Briselskog plana svakome ko racionalno posmatra političke procese u Crnoj Gori postalo jasno da je 2020. godina - godina promjena na bolje i da je konačno došlo vrijeme za razvlašćivanje vladajućih DPS struktura.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Vucicev trojanski ...

Rijetko antipatican covjek. Rijetko lukav izdajnik CG.