11 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 6°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
URA: Dok Brajović ne bude odgovarao za laži na sudu, sve je predstava za javnost

Politika

Comments 0

URA: Dok Brajović ne bude odgovarao za laži na sudu, sve je predstava za javnost

Autor: Lejla Hadžimuhović

  • Viber

Samo u Crnoj Gori jezičke vratolomije mogu spasiti nekoga od očigledne korupcije, lopovluka i kriminala, posebno ako je pomenuti član vladajuće koalicije i pritom predsjednik parlamenta, ocijenili su danas iz Građanskog pokreta URA.

Oni slučaj „Ramada“ i podizanje nekoliko optužnica protiv nižih partijskih vojnika SD-a smatraju predstavom za javnost, sve dok predsjednik parlamenta i lider SD-a, Ivan Brajović ne bude odgovarao zbog toga što je novcem građana preko svojih partijskih piona plaćao skupove SD-a u podgoričkom hotelu „Ramada“.

"Svaki drugi scenario, govori nam o nemoćnoj državi, režimu koji ju je zarobio i upravlja svakom njenom granom vlasti. Ivan Brajović i slučaj „Ramada je pravi primjer tome. Ono što je svakome građaninu iz tog slučaja jasno, našem tužilaštvu nije i ono očigledno cijeni da se visokim funkcionerima ne smije suditi. To su uostalom potvrdili i u nizu kontinuiranih afera koje su drmale Crnu Goru i režimske funkcionere iz prvih redova", ukazuju oni.

Još poraznijim u URI smatraju i to što se praksa prijavljivanja korupcije iz ovog slučaja vrednovala kao negativan i nepoželjan čin.

"Tako je „zviždač“ Patricija Pobrić iz ovog slučaja izgubila posao a nije dobila otvorenu podršku i osnaživanje države. To je između ostalog još jedna od poraznih činjenica, jednaka tome da Ivan Brajović može biti predsjednik Skupštine najvećeg zakonodavnog doma u zemlji", zaključuju iz Građanskog pokreta URA.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR