Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

DPS Danilovgrad: Za predsjednika DPS-a predložen Milo Đukanović

| Postavio/la: Marija Mitrović

DPS Danilovgrad: Za predsjednika DPS-a predložen Milo Đukanović

U okviru predkongresnih aktivnosti Opštinski odbor DPS Danilovgrad završio je sa održavanjem sastanaka mjesnih odbora na kojima su predloženi kandidati za delegate i kandidate za partijske funkcije na državnom nivou, saopšteno je iz tog Opštinskog odbora.

Kako su kazali, OO DPS Danilovgrad prethodno je izabrao novi saziv Izvršnog odbora od 17 članova, i upoznao članove sa odlukom Glavnog odbora o sazivanju VIII kongresa DPS-a Crne Gore i nepohodnom procedurom za predlaganje.  

"Svi mjesni odbori jednoglasno su predložili lidera i predsjednika DPS-a Mila Đukanovića da i u narednom mandatu bude predsjednik partije, i jednoglasno predložili Duška Markovića za mjesto zamjenika predsjednika DPS.

Ovim stavom svih članova i simpatizera DPS-a iz Danilovgrada poslali smo jasnu i nedvosmislenu poruku snage i jedinstva naše partije, dajući punu podršku Predsjedniku i Premijeru Crne Gore da i ubuduće nastave da, kao i do sada, svojim autoritetom i liderstvom vode Crnu Goru na putu evropskih integracija i sveobuhvatnog prosperiteta naše države", piše u saopštenju.

Prema njihovim riječima, na sastancima mjesnih odbora predlagani su i kandidati za predstavnike OO Danilovgrad na VIII Kongresu, a predloženo je i preko 70 kandidata za članove budućeg Glavnog odbora DPS-a.

"Veliko i očekivano prisustvo naših članova na sastancima mjesnih odbora, ozbiljan pristup radu i kvalitet predloženih kandidata garant su snage naše partije i pobjede na predstojećim parlamentarnim izborima.

Sa sastanaka svih mjesnih odbora poslata je jasna i snažna poruka podrške, naporima Vlade i Ministarstva odbrane da se na Sinjajevini izgradi poligon za obuku naših vojnika, koji su garant sigurnosti naše države i svih građana.

Posebno smo zadovoljni iskazanom brigom Vlade da se u potpunosti očuva tradicionalna namjena pašnjaka na Sinjajevini za stočarsku proizvodnju, kao i naporima koje u kontinuitetu ulaže Vojska Crne Gore u izgradnju, rekonstrukciju i obnovu puteva, ne samo na Sinjajevini, već širom Crne Gore", navedeno je u saopštenju.

Ostavi komentar

0/300