19 °

max 19 ° / min 13 °

Utorak

16.04.

19° / 13°

Srijeda

17.04.

15° / 9°

Četvrtak

18.04.

13° / 7°

Petak

19.04.

13° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

13° / 5°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Brajović primio ambasadora Švedske

Politika

Comments 0

Brajović primio ambasadora Švedske

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

Predsjednik Skupštine Crne Gore Ivan Brajović primio je danas nerezidentnog ambasadora Kraljevine Švedske u Crnoj Gori Jana Lundina sa kojim je razgovarao o unapređenju bilateralnih odnosa, evropskom putu Crne Gore, kao i aktuelnim prilikama u našoj zemlji i regionu, saopšteno je iz njegovog Kabineta.

"Ocijenivši da Crna Gora i Švedska imaju odlične odnose, predsjednik Brajović je konstatovao da postoje sve pretpostavke za dalje snaženje saradnje u svim oblastima od zajedničkog interesa. Uz zahvalnost na dosadašnjoj podršci Švedske evropskoj budućnosti Crne Gore, predsjednik Skupštine je izrazio očekivanje da će novi sastav Evropske komisije zadržati politiku proširenja visoko na svojoj agendi, što bi predstavljalo pozitivnu poruku i za druge države Zapadnog Balkana", navedeno je u saopštenju.

Kako su kazali, ambasador Lundin je naglasio da njegova zemlja snažno podržava evropski put Crne Gore i regiona, i informisao predsjednika Brajovića da će, kako su saopštili, Kraljevina Švedska u narednom periodu intenzivirati saradnju sa zemljama kandidatima za članstvo u Uniji, posebno u oblasti ekonomije.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR