10 °

max 15 ° / min 9 °

Četvrtak

25.04.

15° / 9°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

18° / 11°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
OO DPS Šavnik jednoglasno: Đukanović za predsjednika

Politika

Comments 0

OO DPS Šavnik jednoglasno: Đukanović za predsjednika

Autor: Mirjana Dragaš

  • Viber

Nakon uspješno završenih sastanaka u svim mjesnim odborima, danas su održane sjednice IO i OO DPS-a Šavnik, na kojima su utvrđene zbirne liste svih predloženih kandidata za organe Partije ( predsjednik i zamjenik predsjednika partije i Glavni odbor) i izabrani predstavnici OO Šavnik za VIII Kongres.

kako je navedeno u saopštenju, svi mjesni odbori OO DPS-a Šavnik, jednoglasno su predložili lidera i predsjednika DPS-a Mila Đukanovića da i u narednom mandatu bude na čelu partije.

''Dok je Duško Marković predložen za zamjenika predsjednika DPS-a. Na sastancima mjesnih odbora predloženi su i kandidati za sastav novog Glavnog odbora kao i predstavnici za VIII Kongres. Predloženi kandidati za najodgovornije funkcije u partiji i članstvo u najvišim partijskim organima, garantuju  nastavak sigurnog i uspješnog vođenja Demokratske partije socijalista i garant su pobjeda DPS-a na svim izbornim ciklusima u budućem periodu''- navedeno je u saopštenju.

Na sastancima MO je iskazano veliko zadovoljstvo svih članova i simpatizera DPS-a, radom Lokalne uprave i ulaganjem  Vlade u Šavničku opštinu, koje se odnosi na  realizaciju brojnih projekata, zaključili su.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR