10 °

max 13 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

13° / 8°

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 7°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

14° / 8°

Utorak

23.04.

21° / 7°

Srijeda

24.04.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Kalezić: Svako ko opstruira rad Odbora pomaže isključivo DPS-u

Izvor: Foto: crnogorska.me

Politika

Comments 8

Kalezić: Svako ko opstruira rad Odbora pomaže isključivo DPS-u

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

Član Predsjedništva Crnogorske Predrag Kalezić izjavio je da je uspješan i efikasan rad Odbora za reformu izbornog zakonodavstva ključ za promjenu vlasti u Crnoj Gori.

Kako je navedeno u saopštenju Crnogorske, on je ponovio stav stranke da je primjena Briselskog plana Demokrata neophodan korak za svakoga ko želi savremenu i demokratsku Crnu Goru.

"I da ovaj plan podržavaju i naši ključni međunarodni partneri Evropska unija i Sjedinjene Američke Države.

Mi u Crnogorskoj ne razumijemo one političare koji danas najglasnije pozivaju na bojkot sledećih izbora, a prvi su se iz bojkota vratili u tzv. Sinđin parlament.

Ubijeđeni smo da zalaganje poslanika Damjanovića za bojkot sledećih izbora nije iskreno, jer je on prvi zajedno sa DF-om prekinuo bojkot Sinđinog parlamenta. Otud i ne čudi što sada ne želi u Odbor iako tamo ima slobodnih mjesta. Očigledno je, kako je Crnogorska više puta isticala, da mu je namjera da našteti opoziciji i da mu je to sugerisano sa viših adresa", rekao je Kalezić.

Kalezić je rekao da je Crnogorska spremna za bojkot izbora:

"I za bojkot nelegitimnih institucija i staviće potpis na tu odluku zajedno sa drugim iskrenim opozicionim strankama ukoliko se pokaže da zbog opstrukcije DPS-a ili bilo koga drugoga Odbor ne može da uradi svoj posao.

Ali dozvolimo da Odbor pokuša da postigne svoj cilj i da po prvi put u istoriji i na civilizovani način stvorimo uslove za slobodne izbore", izjavio je Kalezić.

Govoreći o situaciji u Budvi, Kalezić je rekao da je DF ponovo prevario sve svoje koalicione partnere i da će građani na izborima kazniti DF isto kao što su kaznili i DPS.

"DPS i DF danas u Budvi zajedno imaju svega 40% glasova. To znači da svi mi ostali imamo 60%. To znači da na sledećim izborima i u Budvi i u Crnoj Gori treba da idemo u pobjedu i protiv DPS-a i protiv DF-a, jer je to spasonosna karta za sve građane Crne Gore", poručio je Kalezić.

Komentari (8)

POŠALJI KOMENTAR

KotorankA

Mnogi iz opozicije pomazu Dps-u. Javna tajna.

Crna Ruza

Procitas saopštenje Crnogorske i ismijes se posteno. A ne znam sta da se uvede vas niko ne glasa, jeste svjesni koliko ste nebitna partija?

pub111

A vidjeli smo svi kakav je raskol U Budvi i koliko je nezadovoljstvo medju gradjanima. Svaku opstinu opozicija unazadi.