Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Kalezić: Svako ko opstruira rad Odbora pomaže isključivo DPS-u

| Postavio/la: Milena Aprcović

Kalezić: Svako ko opstruira rad Odbora pomaže isključivo DPS-u Foto: crnogorska.me

Član Predsjedništva Crnogorske Predrag Kalezić izjavio je da je uspješan i efikasan rad Odbora za reformu izbornog zakonodavstva ključ za promjenu vlasti u Crnoj Gori.

Kako je navedeno u saopštenju Crnogorske, on je ponovio stav stranke da je primjena Briselskog plana Demokrata neophodan korak za svakoga ko želi savremenu i demokratsku Crnu Goru.

"I da ovaj plan podržavaju i naši ključni međunarodni partneri Evropska unija i Sjedinjene Američke Države.

Mi u Crnogorskoj ne razumijemo one političare koji danas najglasnije pozivaju na bojkot sledećih izbora, a prvi su se iz bojkota vratili u tzv. Sinđin parlament.

Ubijeđeni smo da zalaganje poslanika Damjanovića za bojkot sledećih izbora nije iskreno, jer je on prvi zajedno sa DF-om prekinuo bojkot Sinđinog parlamenta. Otud i ne čudi što sada ne želi u Odbor iako tamo ima slobodnih mjesta. Očigledno je, kako je Crnogorska više puta isticala, da mu je namjera da našteti opoziciji i da mu je to sugerisano sa viših adresa", rekao je Kalezić.

Kalezić je rekao da je Crnogorska spremna za bojkot izbora:

"I za bojkot nelegitimnih institucija i staviće potpis na tu odluku zajedno sa drugim iskrenim opozicionim strankama ukoliko se pokaže da zbog opstrukcije DPS-a ili bilo koga drugoga Odbor ne može da uradi svoj posao.

Ali dozvolimo da Odbor pokuša da postigne svoj cilj i da po prvi put u istoriji i na civilizovani način stvorimo uslove za slobodne izbore", izjavio je Kalezić.

Govoreći o situaciji u Budvi, Kalezić je rekao da je DF ponovo prevario sve svoje koalicione partnere i da će građani na izborima kazniti DF isto kao što su kaznili i DPS.

"DPS i DF danas u Budvi zajedno imaju svega 40% glasova. To znači da svi mi ostali imamo 60%. To znači da na sledećim izborima i u Budvi i u Crnoj Gori treba da idemo u pobjedu i protiv DPS-a i protiv DF-a, jer je to spasonosna karta za sve građane Crne Gore", poručio je Kalezić.

Komentari

KotorankA,

Mnogi iz opozicije pomazu Dps-u. Javna tajna.

Crna Ruza,

Procitas saopštenje Crnogorske i ismijes se posteno. A ne znam sta da se uvede vas niko ne glasa, jeste svjesni koliko ste nebitna partija?

pub111,

A vidjeli smo svi kakav je raskol U Budvi i koliko je nezadovoljstvo medju gradjanima. Svaku opstinu opozicija unazadi.

Kaktus,

Jesu li ovo ,,ustavne patriote" koji patriotizam vjezbaju u zagrljaju negatora crne gore ?

Stefo12,

Hahahahahhaha kalezicu pa vi imate 2 poslanika i to jedva ,zasto vi o ovome pricate ?

Za prezir ste,

Kalezicu, najezim se pri pomisli da vi vasu partiju zovete "Crnogorska". Nema vasa partija nista od crnogorskog sem ime koje joj sluzi za pokrivanje srpskih inkluzera u CG. A to je slicno onome kad Amfilohije kaze da je mitropolit " crnogorski", a nicega crnogorskog nema na oba ta mjesta. Lazovi !

Đoko Orlandić,

Za Riplija. Ovi iz tzv "Crnogorske" kažu da žele "savremenu i demokratsku CG". Da nije tragično, bilo bi smiješno. Žele pomenutu CG u koaliciji sa najgorim fašistima i koljačima. Pavićević je poslat da pravi novu "Podgoričku skupštinu". E, Purko đe završi.

Ostavi komentar

0/300