Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

LP čestitala Dan Prijestonice

| Postavio/la: Lejla Hadžimuhović

LP čestitala Dan Prijestonice

Predsjednik Liberalne partije Andrija Popović uputio je čestitiku povodom Dana Prijestonice Cetinje.

"Građanima i građankama Cetinja, gradonačelniku Prijestonice Aleksandru Kašćelanu, predsjednici Skupštine Maji Ćetković i odbornicima u svoje lično i u ime Liberalne partije Crne Gore čestitam 13. novembar Dan prijestonice Cetinje.

Cetinje kao temelj i istorijske i današnje Crne Gore, u svakom vremenu predstavljalo je luču njene slobode i mjesto koje je taj status ljubomorno čuvalo sa svojim časnim i nepokornim ljudima. Preko Cetinja prelamala se sudbina Crne Gore svakog vremena i ono zato jeste simbol njenog trajanja, razvoja i ukupnog postojanja", navodi se u čestitki.

Dodaje se kako su Cetinje i njegov narod bili su uvijek pokretačka snaga razvoja države koja je zaslužila mnogo više pažnje koja će biti upregnuta u što snažniji napredak i pobljšanje kvaliteta života građana prijestonice.

"Uz dugoročnu viziju održivog razvoja i pametna ulaganja u kulturne, privredne ali i ljudske kapacitete ovaj grad ima ogromne potencijale da bude obnovljeno jezgro ovog dijela države. Liberali će kao i uvijek biti snažna podrška Prijestonici na takvom putu", zaključuje se u čestitki Liberala.

Ostavi komentar

0/300