13 °

max 13 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

13° / 8°

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

19° / 7°

Srijeda

24.04.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
SNP: Brajović da se povuče sa funkcije

Politika

Comments 1

SNP: Brajović da se povuče sa funkcije

Izvor: Mina

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

Socijalistička narodna partija (SNP) pozvala je predsjednika Skupštine Ivana Brajovića da se povuče sa te funkcije nakon što je Specijalno državno tužilaštvo (SDT) saopštilo da je formiran predmet u slučaju korišćenja revolving kartica Atlas banke.

SNP je pozvao Brajovića da se povuče i ostavi slobodu istražnim organima da rade svoj posao "umjesto što apeluje na zarobljeno crnogorsko pravosuđe da pokrene potrebne radnje".

Kako su naveli, to je ustaljena praksa u razvijenim demokratijama i samo na taj način Brajović može skinuti sumnju sa sebe i ljagu sa jedne od najvažnijih institucija u državi.

"Sigurni smo da će se Brajović voditi primjerom Ivice Stankovića, pa će se ova agonija, kao i brojne druge, nastaviti u nedogled", navodi se u saopštenju SNP-a.

Poslanik Raško Konjević u utorak je u Skupštini kazao da je Brajoviću, zbog političkih veza Duško Knežević otpisao dug od najmanje 50 hiljada EUR.

Specijalno državno tužilaštvo saopštilo je da su formirani spisi predmeta i da je u toku izviđaj u slučaju korišćenja revolving kartica Atlas banke.

Brajović je rekao da je sve radio po zakonu i da je spreman da sarađuje kako bi se što brže utvrdila puna istina o tom slučaju.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

kuč

a što se vi nijeste povukli sa političke scene kad ste označeni kao sljedbenici i pomagači ljudi koji su osudjeni za najteža krivična djela pa i genocid u Hagu . Licemjerno je govoriti drugima šta treba da urade a sebe ne vidjeti u pravom svijetlu .