16 °

max 16 ° / min 6 °

Subota

20.04.

16° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 8°

Utorak

23.04.

13° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 9°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Đukanović: Vjerujem da će Budva održati status turističke metropole

Politika

Comments 6

Đukanović: Vjerujem da će Budva održati status turističke metropole

Autor: Gordana Đuračić

  • Viber

Predsjednik Milo Đukanović uputio je čestitku povodom 22. novembra – Dana opštine Budva, predsjedniku Marku Careviću, predsjedniku Skupštine opštine Krstu Radoviću, odbornicima, učesnicima svečane sjednice i svim građanima Budve uz najbolje želje za dalji uspješan rad.

"Praznik koji obilježavate je prilika za podsjećanje na najsvjetlije istorijske stranice Budve, koje su neodvojivi dio slavne crnogorske istorije. Tako je bilo i u Narodnooslobodilačkoj borbi, u kojoj su građani Budve dali dragocjen doprinos pobjedi nad fašizmom prije 75 godina. Na tim čvrstim temeljima obnovili smo Crnu Goru koja je danas važan faktor regionalne stabilnosti, članica NATO i lider u pregovaračkom procesu sa EU", poručio je Đukanović.

Predsjednik države kaže kako vjeruje da će u godinama sve dinamičnijeg razvoja naše zemlje Budva održati zaslužen status turističke metropole.

"Koja je na svim meridijanima prepoznata kao nezaobilazna destinacija, i da će u tom cilju dodatno unaprijediti sve potencijale i osavremeniti svoju ponudu. Zato je veoma važno zajedničko djelovanje lokalne uprave i Vlade radi još bolje valorizacije postojećih resursa i privlačenja kredibilnih stranih investitora koji Crnoj Gori pored kapitala donose i nova znanja i vještine", poručio je Đukanović.

Komentari (6)

POŠALJI KOMENTAR

Gordan

Nazalost Predsjednice ali Budva ce biti gora od Kotora s obzirom ko je na vlasti dolje.

DonjiKokoti

Ovima kojima si cestitao Dan opstine su najvise krivi za ovakvo stanje Budve...da dati opoziciji vlast.

Cipsy

Oni dolje u Budvi povodom Dana opstine organizuje dvije zasebne veceri da se ne bi sastali iz Demokrata i DF a ne da Budvu naprave metropolom.