11 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 8°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Brajović traži sjednicu Odbora i očekuje da dođu Katnić i Stanković

Politika

Comments 1

Brajović traži sjednicu Odbora i očekuje da dođu Katnić i Stanković

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

Predsjednik Skupštine Crne Gore Ivan Brajović obavijestio je članove Kolegijuma da je u skladu sa članom 63. i 67. Poslovnika zatražio od predsjednice Odbora za politički sistem, pravosuđe i upravu Marte Šćepanović da organizuje sjednicu Odbora na kojoj će se razmatrati poseban izvještaj o radu Tužilačkog savjeta i Državnog tužilaštva za period januar-novembar 2019. 

Brajović je naglasio da očekuje da će sjednici Odbora prisustvovati vršilac dužnosti Vrhovnog državnog tužioca Ivica Stanković i Glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić i da će sa punom odgovornošću postupiti prema ovom zahtjevu Skupštine, odnosno njenog nadležnog Odbora.

"Sjednica nadležnog parlamentarnog Odbora biće prilika da se razmotri rad Tužilaštva za navedeni period, imajući u vidu kontrolnu ulogu Skupštine i vjerujem interes Tužilaštva i neophodnosti pune transparentnosti u radu", naglasio je predsjednik Skupštine. 

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Miqo

”Osumnjicheni” trazi saslushanje drzavnog tuzitelja!!!! To moze samo na balkanu ! zemljo otvori se :( Neka shto sam na proshlim izborima birao izmedju Brajovica i Krivokapica , sad vishe nemam izbora kuku mene za ”alternativom” u politici kuku.