11 °

max 13 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

13° / 8°

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

11° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 7°

Utorak

23.04.

12° / 11°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
DPS: Pozivamo nadležne da zaštite Škrelju i ispitaju Mandićeve prijetnje

Politika

Comments 0

DPS: Pozivamo nadležne da zaštite Škrelju i ispitaju Mandićeve prijetnje

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

Demokratska partija socijalista najoštrije osuđuje ponašanje Andrije Mandića demonstirano kroz prijetnje i uvrede koje je uputio poslaniku Luiđu Škrelji, saopšteno je iz ove stranke. 

"Nedoličan postupak Mandića, dodatno je pojačan činjenicom da je odbio da se izvini, te je na taj način potvrdio da nema riječi o afektu i incidentu, već su verbalno nasilje i primitivizam postali glavna politička načela DF-a. Tako su građani Crne Gore još jednom svjedočili da Mandić za svoje postupke ne osjeća ni minimum stida, čime pokazuje svoje pravo lice ogoljenog nevaspitanog nacionaliste i četničkog vojvode.

Ovakav diskurs pokazuje da kod Demokratskog fronta nije prevaziđena retrogradna retorika iz 90-ih godina koja za posljedicu ima radikalni nacionalizam i sukobe. Ta činjenica nas podstiče i ohrabruje da Crnu Goru još snažnije vodimo putem građanskog koncepta razvoja države, u kojem će ovakvi verbalni ispadi zasluživati samo prezir i gađenje. Takav će bez dileme biti i izbor građana Crne Gore, koji godinama unazad vrlo jasno saopštavaju šta misle o ovakvim i sličnim postupcima vojvode Mandića i njegove družine.

Ovim putem pozivamo nadležne institucije da zaštite osnovna ljudska prava poslanika DPS-a Luiđa Škrelje i ispitaju Mandićeve prijetnje izrečene u Skupštini", navode iz DPS-a. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR