12 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 6°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
DF: Pokušaj ubistva Davidovića nakon što je zakon protiv SPC stavljen u proceduru

Politika

Comments 8

DF: Pokušaj ubistva Davidovića nakon što je zakon protiv SPC stavljen u proceduru

Izvor: Mina

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

Atentat na Miodraga Davidovića i vladiku Joanikija kukavički je i podmukao čin, kojim se želi poslati poruka našem narodu, ocijenjeno je iz Demokratskog fronta (DF).

Kako su naveli, pokušaj ubistva uspješnog privrednika i dobrotvora Srpske pravoslavne crkve i jednog od najuglednijih episkopa, izveden je nekoliko dana prije velikog crkveno-narodnog sabora u Nikšiću i neposredno nakon stavljanja u skupštinsku proceduru zakona protiv SPC.

"Oni koji stoje iza ovog napada očigledno su navikli da do vlastitih ciljeva dolaze zločinom, pa vjeruju da bi nastavkom ubijanja najuglednijih ljudi, poput strijeljanja Pavla Bulatovića u Beogradu i Duška Jovanovića u Podgorici, prisilili narodnu većinu da ustukne pred njihovim terorom i da mirno i bez otpora prihvati da zlo pobijedi dobro", kaže se u saopštenju.

Iz DF-a su poručili da im ovaj čin daje podstrek i motiv da se odlučnije okupe 21. decembra na velikom crkveno - narodnom saboru u Nikšiću.

Tu će, kako su naveli, pokazati nacionalno jedinstvo i potpunu spremnost da branimo našu Crkvu, narod i domove.

"Crna Gora je zemlja naših herojskih predaka, od kojih smo je naslijedili i koju treba da ostavimo našoj djeci, sa istim vrijednostima na kojima je ona tradicionalno stvarana. U njoj nema mjesta za zločince i kriminalce, koji kukavički, iz daljine, pucaju na srpskog vladiku i uglednog preduzetnika", kaže se u saopštenju.

Oni su Davidoviću poželjeli brz oporavak.

"Želimo mu brz oporavak kako bi nam se snažnije pridružio u zajedničkoj borbi za slobodnu Crnu Goru", saopštili su iz DF-a.

Komentari (8)

POŠALJI KOMENTAR

Luka

Nijeste se vi uplasili zbog njega nego zbog vas jer da njemu nesto bude df ostaje bez finansija

Śole

"Ugledni privrednik"??? Hahaha! Prodavao gorivo koje je nabavljao po 1DEM za 3DEM vojsci RS!!! Prodavao paštete i mesne nareske kojima je istekao rok! Sve ugledan do uglednog. Joanikije je u odgovarajućem društvu. Za DF su heroji ratni zločinci, a ugledni ratni profiteri i šverceri!

KOCOBO

Dzabe se tiskate,sad finansira Danilovica i onaj njegov savez ;) ali ako vam bude trebalo pusaka za novi drzavni udar sredice to Daka sa svojim partnerima iz Krušika ;)