Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Vlada: Poslali smo poziv i Anteni M

| Postavio/la: Antena M

Vlada: Poslali smo poziv i Anteni M

Vladina Služba za odnose sa javnošću reagovala je na naš tekst "Vlada CG plaća promociju NATO na TV Vijesti" tvrdnjom da je poziv uputila i na adresu naše redakcije i kopijom mejling liste.

"Na portalu Antena M iznijeta je jutros u nepotpisanom komentaru tvrdnja da tom mediju nije dostavljen poziv Komunikacionog tima Interresorske komisije za NATO na saradnju u predlaganju partnerskih sadržaja.

Neistinitost tvrdnje dokazuje priložena poruka od 7. juna ove godine poslata svim medijima prijavljenim na mailing listu Službe za odnose s javnošću Vlade Crne Gore uključujući, naravno, i Antenu M."

Komunikacionom interresorskom timu uredništvo Antene M sugeriše da jos jednom pročita tekst na koji je reagovalo.

Komentari

Jana,

I vi mi sad nesto reagujete.A ni slova zasto ste ovo ucinili.Sram vas i stid bilo.Toliko pogresnih stvari radite,toliko u nama budite osjecaj prezira.Svi posteni Crnogorci vas osudjuju i gade vas se.Sami sebi jamu kopate.

Mila,

Nikola, svaka cast za komentar...isto mislimo!!!!!!!

Radoje,

Ovdje je bas sustinsko pitanje je li i Anteni stigao poziv. A povodom sustine ni slova.

Lana,

Nemam riječi! Zastiđe, prodali biste svu Crnu Goru samo da svoj kućni mir sačuvate. Našli ste kome priiada da promovise NATO. Davno bilo pa se ne sjecate sta su radili pred izbore i kako su prenosili suđenje za drzavni udar. Ista roba kao In4s. I vi sad nesto reagujete... pih.

Nikola,

Sram vas bilo, nadli ste sta da dematujete. A cutite sto ste oprali biografiju Vijesti pred sponzorima iz inostranstva. Sto finansirste gubu koja je iz petnih zila propagirala rusku i DF pricu. Niko vas od suverenista ne bi glasao da ima ozbiljne crnogorske partije. A nece ni ovako, samo nastavite da se kurvate.

Ostavi komentar

0/300