10 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 9°

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Picula: CG opterećena osporavanjima izvan granica

Izvor: Foto: Wikimedia

Politika

Comments 2

Picula: CG opterećena osporavanjima izvan granica

Izvor: portal rtcg

Autor: Jelena Ćetković

  • Viber

Usvajanjem Zakona o slobodi vjeroispovjesti ponovo su se pojavili svi obračuni i nesaglasja koja su odlikovala crnogorski politički život od obnove nezavisnosti, kazao je u intervjuu TVCG poslanik Evropskog parlamenta i izvjestilac za Crnu Goru, Tonino Picula.

Evropski put naše zemlje, naglašava Picula, opterećen je brojnim osporavanjima, među kojima ima i onih koji dolaze izvan Crne Gore.

- Kao što znamo, Crna Gora je suverena i samostalna država, međutim njen evropski put očigledno je pod opterećenjem raznoraznih osporavanja, pri tome, nijesu nevažna ona koja dolaze izvan Crne Gore, a svjedočili smo i pokušaju puča - kazao je Picula.

Vlastima u Crnoj Gori poručuje da striktno ostanu na evropskom putu i da otklone probleme na kojima Brisel insistira, a opoziciji da u Parlamentu utuču da predložena rješenja budu što kvalitetnija.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Lustica

Valjda je svima vidljivo da je ovo medijski rat protiv Crne Gore orkestriran iz Rusije. Ne zele da nas puste da udjemo u EU. Nadam se da ce nam nasi partneri iz NATO-a pomoci da se rijesimo ovih retrogradnih ratnohuskackih politika koje dolaze iz Srbije.

KK

Uozbiljite se vi iz EU, NATO i SAD ! Na sceni je uveliko otrovni medijsko propagandni rat , dezinformacije i fake news protiv CG vodjen i orkestriran iz Beograda i Kremlja sa ciljem unutrašnje destabilizacije zemlje i nasilne promjene vlasti po Donbas scenariju radi pripajanja CG Srbiji kao Krima Ru