11 °

max 15 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

15° / 8°

Četvrtak

25.04.

15° / 9°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

18° / 11°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
SNP: Građani da ne vjeruju "šarenim lažama"

Politika

Comments 1

SNP: Građani da ne vjeruju "šarenim lažama"

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

Predstavnici aktuelne vlasti, uprkos sve težem stanju u kojem se država nalazi, vrlo optimistično gledaju na dalji evropski put Crne Gore, poručuju iz Socijalističke narodne partije. 

"Tako, iz njihovih redova ovih dana dolaze uvjeravanja da će Crna Gora do kraja mandata nedavno izabrane Evropske komisije ispuniti sve uslove za članstvo u EU i realizovati svoj posljednji spoljnopolitički prioritet.

Ovi činovnici kao da ne žive u istoj zemlji kao i ostatak građana, pa ćemo im ukazati na neke činjenice koje govore u prilog našoj tezi da je upravo ova vladajuća struktura zakomplikovala i otežala dalji proces pristupanja EU.

Ono što je najsvježije jeste usvajanje nakaradnog Zakona o slobodi vjeroispovijesti, koji je uzdrmao crnogorsku, ali i regionalnu i evropsku javnost, i izveo na ulice hiljade vjernika, koji ne daju da im odnarođena vlast otme i posljednje što imaju.

Ne treba posebno govoriti o masovnom iseljavanju stanovništva, posebno onog sa sjevera, odlasku visokokvalifikovanog kadra kao što su ljekari i ostalo medicinsko osoblje, što dovodi u pitanje same temelje zdravstvenog sistema", navode iz ove stranke. 

Javni dug Crne Gore odavno je prešao sve zamislive granice, dok se vlast hvali projekcijama o ekonomskom rastu u narednim godinama, dodaju iz SNP-a. 

"Istovremeno, vlastodršci ne primjećuju sve teži život građana.

Prošla je godina od afere "Koverta", a vlast i dalje traži način da izbjegne odgovornost za nju, odnosno da spere ljagu sa prvog čovjeka DPS-a, po čijem nalogu je sve rađeno.

Dogovor o izbornom zakonodavstvu postao je mrtvo slovo na papiru zahvaljujući isključivosti DPS-a, a u Vrhovnom državnom tužilaštvu i dalje sjedi čovjek koji posrće pod teretom korupcionaške afere.

Imali bismo još da nabrajamo, ali i ovo je dovoljno da se stekne slika o zbivanjima u državi "lideru" u regionu.

Socijalistička narodna partija poziva građane da ne vjeruju šarenim lažama DPS-a, već da se osvrnu oko sebe, vide kako žive, da jedva sastavljaju kraj s krajem, da naši stari primaju penzije od kojih mogu samo da životare, dok naša omladina bježi iz zemlje.

Prvi naredni izbori biće prilika da kažemo "dosta" nastavku hajdučije Milove družine. Nemojmo je propustiti", zaključeno je u saopštenju SNP-a. 

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Tesla

A iz kojeg ste vi video kluba? Nijesam znao da ih jos ima.....