10 °

max 15 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

15° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

18° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 11°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Savjet mladih DPS: Nakon Mandića, Vulin da se sjeti i Bečića

Politika

Comments 3

Savjet mladih DPS: Nakon Mandića, Vulin da se sjeti i Bečića

Autor: Jelena Ćetković

  • Viber

Vijest da je ministar vojni Srbije, Aleksandar Vulin uručio Andriji Mandiću, spomen medalju i sablju, januara 2020. za doprinos sistemu odbrane 1999, djelovala bi, poručuju iz  Savjeta mladih DPS-a, kao lažna vijest, još jedna u nizu bizarnih izmišljotina koja se valja po portalima i tabloidima, da je nije , kako navode, saopštila naizgled ozbiljna institucija - Ministarstvo odbrane Republike Srbije.

"Nije što je Mandić prvostepeno osuđen za stvaranje kriminalne organizacije i pokušaj terorizma u svojoj matičnoj zemlji, u kojoj je prema optužnici planirano ubistvo predsjednika njegove države, nije što je prijetio da će zapaliti parlament, kidao i lomio inventar, nego čudi činjenica da se Vulin tek sad sjetio Mandićevog "junaštva"?! Nekako kao nepravda dođe da su preko dvadeset godina svi ti podvizi bili nezapaženi, bagatelisani, neuvaženi. Ali, ko čeka - dočeka. Jedino, ako smijemo da primijetimo, nije fer da se vojvoda kiti sabljom i medaljom a da Aleksa koji je skakutao po beogradskim mostovima i prizivao NATO bombardere, ostane nezapažen i neodlikovan. Nepravda je to! Zato predlažemo Aleksu za medalju. Zaslužio je, po svim kriterijumima ministra Aleksandra Vulina", zaključuju iz Savjeta mladih DPS-a.

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

Herceg Novi

@Ratko Nakon toliko isijane mržnje prema svojoj zemlji i narodu, poziva na prolivanje krvi i sl.koje tako dugo traje, on je slobodan čovjek.Da li je to neka politika koju ja ne razumijem, a priznajem da ne razumijem, slabost ili nezainteresiranost institucija, on će uspjeti, izgleda...Stalno sam pod stresom, u šoku, a ovo malo jadnog života što je ostalo za mene više neće biti isto.Shvatila sam da ima još puno njemu sličnih, tu oko mene ...

Ratko

Četnički vojvoda treba u Hag da odgovara ze zločine.

dejan

Haaha obavezno i njemu medalju sa praporcima ,da se ne zaborave pipun i druge cvecke.