16 °

max 16 ° / min 6 °

Subota

20.04.

16° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 8°

Utorak

23.04.

13° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 9°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
DPS Mojkovac: Istrajati u odbrani državnih interesa

Politika

Comments 0

DPS Mojkovac: Istrajati u odbrani državnih interesa

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

Sa sinoć održane sjednice Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista u Mojkovcu, poručeno je da je stabilna, bezbjedna i prosperitetna Crna Gora jedna od najvažnijih tekovina politike najveće partije u Crnoj Gori i to je nešto što ni na koji način ne može biti ugroženo, djelovanjem bilo koga.

"Na sjednici je razgovarano o aktuelnoj političkoj situaciji u državi, a analizirana je i dosadašnja realizacija Izbornog programa, kao i plan za ovu godinu.

Crna Gora je građanska država, u kojoj svi imaju jednaka prava, niko ne može imati više prava od drugih i biti iznad države. U ovom smislu, data je puna podrška Vladi Crne Gore i ostalim državnim organima da istraju u odbrani državnih interesa, jer su oni, u ovom trenutku, pod plaštom nekim drugih aktivnosti, napadnuti.

Poručeno je da bi bilo važno da se svi građani informišu na kvalitetan način o tekstovima zakona koji se donose u našoj zemlji i da ne nasijedaju na manipulacije koje se ovih dana sprovode prema našoj partiji i našoj državi, kako iz same Crne Gore, tako i van nje", navode iz ove stranke. 

Demokratska partija socijalista, kao najjači politički subjekt u Mojkovcu, neće dozvoliti bilo kakve podjele među građanima, a naročito ne one po osnovu religijske pripadnosti, navodi se u saopštenju. 

"U tom pravcu, narednih dana intenzivno će se razgovarati sa građanima, kroz razne forme komunikacije i pojašnjavati negativne i retrogradne pojave, a posebno ukazati na negativno djelovanje nekih krugova, čije aktivnosti imaju samo jedan cilj: destabilizovati Crnu Goru i ugroziti dostignuti stepen ekonomskog i kulturnog razvoja.

Mojkovčani nikad nijesu dijelili ljude ni po jednom osnovu, pa neće to ni činiti ni dozvoliti ni sada, ni u Mojkovcu, ni u Crnoj Gori!

Posebno je istaknuto da članovi naše partije moraju dati, u ovim trenucima, još snažniji doprinos kulturnoj i nacionalnoj emancipaciji Crne Gore i odlučno se suprotstaviti svima onima koji je žele usporiti na njenom putu ka evropskoj porodici naroda i država.

Na sastanku je prezentovana i dosadašnja realizacija Izbornog programa, na osnovu kojeg su Mojkovčani dali rekordnu podršku politici naše partije. Konstatovano je da se ovaj Plan, na zadovoljstvo svih građana, veoma uspješno realizuje, a u nekim segmentima je ono što je planirano već urađeno, mnogo prije naznačenog roka", dodaju u saopštenju. 

Kad je riječ o planu za ovu godinu, konstatovano je da Opština ima veoma ambiciozne ali realne planove koji će se, bez sumnje, realizovati, kažu iz ove partije. 

"Naročito je apostrofirana podrška Vlade u realizaciji velikih i značajnih projekata, koji čine da je Mojkovac jedno od najvećih gradilišta u državi. Sa posebnim zadovoljstvom je konstatovano da je nekoliko respektabilnih investitora zainteresovano za ulaganja u našu Opštinu, a neki već počinju da realizuju svoje projekte. Nema nikakve dileme da je ovo garant dugoročnog i održivog razvoja ove Opštine", jednoglasno je zaključeno na kraju sjednice Opštinskog odbora DPS-a u Mojkovcu. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR