14 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

14° / 8°

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 7°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
DPS HN: Novac od zakupa na Rosama ili Kumboru nije u Božjim rukama nego u nečijim džepovima

Politika

Comments 1

DPS HN: Novac od zakupa na Rosama ili Kumboru nije u Božjim rukama nego u nečijim džepovima

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

Zakon o slobodi vjeroispovjesti predstavlja civilizacijski iskorak Crne Gore koji svim građanima i svim vjerskim zajednicama daje ista prava, saopšteno je iz OO DPS-a Herceg Novi.

"A onima koji bi htjeli da budu iznad prava i zakona teško pada jednostavna činjenica - Crna Gora je samostalna i slobodna država. Zato Opštinski odbor DPS Herceg Novi daje jednoglasnu podršku usvjenom zakonu, njegovoj hitnoj i punoj primjeni.

Koliko obmana i laži su preživjeli građani Herceg Novog, dobro je da su živi. Nakon izjava da ako Crna Gora postane nezavisna građani neće moći da putuju, da se liječe ili da školuju djecu u Srbiji, partije koje vrše lokalnu vlast sada serviraju novu obmanu: da neko želi da im otme svetinje. Podsvijest je čudo", navodi se u saopštenju.

Nikada mržnja prema Crnoj Gori, njenoj kulturi, tradiciji i istoriji, kako navode, nikome nije donijela dobro.

"Neće ni učesnicima večernjeg džoginga koji znaju da novac od zakupa na Rosama ili Kumboru, nije u Božjim rukama nego u nečijim džepovima. Plaćaju li se molerski radovi po Crnoj Gori tim novcem ili Božjom voljom? Postavlja li se bina u Herceg Novom novcem građana ili Božjom rukom?

Lokalni političari velikih nadanja i malih rezultata još jednom su obmanuli građane, iznevjerili njihova očekivanja i potrošili veliki novac. Sve je jasnije da nacionalistička histerija ne može sakriti prostu činjenicu da naš grad zaostaje za svim susjednim opštinama, i da na patetičnim performansima koalicija koja vodi Herceg Novi kupuje vrijeme za pravdanje svojih grjehova, nesloge i promašaja u upravljanju gradom. Dobro je da vaša politička sudbina nije u Božjim, već u građanskim rukama", piše u saopštenju.

 

 

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Nista neznaci !

Mrtvo slovo na papiru, i nikada nece ozivjeti ovaj zakon ako se dobro sa crkvom ne revizira !