12 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 9°

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Omladina SD jednoglasno za Brajovića, Šehovića i Orlandića

Politika

Comments 0

Omladina SD jednoglasno za Brajovića, Šehovića i Orlandića

Autor: Gordana Đuračić

  • Viber

Socijaldemokrate poručuju kako su uvjereni da će ostvariti odličan rezultat na izborima u Tivtu.

"Što je od posebne važnosti za otvaranje nove perspektive u tom gradu, koji bez obzira na napredak ostvaren prethodnih godina, mora bolje. Omladina Socijaldemokrata Crne Gore, na zajedničkom sastanku Glavnog odbora i Predsjedništva, dala je jedinstvenu podršku Ivanu Brajoviću za još jedan mandat na mjestu predsjednika, a Damiru Šehoviću i Miću Orlandiću za potpredsjednike partije.

“Analizom aktuelne političke situacije, zaključili smo da se Crna Gora nalazi na političkoj raskrsnici, zbog čega ne smije napraviti pogrešan izbor. Između onih koji podrivaju suverenitet sopstvene države, koju bi da podijele po etničkom principu i da je kao takvu vrate u prošlost, i nas Socijaldemokrata za koje je njen građanski karakter najznačajnije ostvarenje na putu ka evropskoj budućnosti kojoj smo okrenuti, mislimo da izbor i nije tako težak za bilo kog mladog čovjeka koji na ozbiljan način promišlja o svojoj perspektivi”, konstatovano je na sjednici.

Na sjednici je usvojena i listu kandidata za članove Glavnog odbora koji će se birati na predstojećem Kongresu, a posebno je istaknuta statutarna odredba kojom se propisuje da mladi ispod 30 godina moraju biti zastupljeni sa najmanje 20% predstavnika u tom najvišem partijskom organu.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR