Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Trikovi profesionalnih šminkera koje svaka žena treba da zna

| Postavio/la: Marija Mitrović | Izvor: https://make-up.rs

Trikovi profesionalnih šminkera koje svaka žena treba da zna Ilustracija

Vrhunski šminkeri koji su zaduženi za blistav izgled svjetski poznatih ljepotica podijelili su svoje bjuti savjete sa damama širom svijeta i otkrili neke od svojih omiljenih trikova, koje će svakoj ženi biti od velike koristi.

#1 Nanesite vaše omiljeno rumenilo prije nanošenja tečnog pudera i postići ćete efekat prirodnog rumenila. Svijetle, tople nijanse roze savršeno pristaju bilo kom tenu - tvrdi slavni šminker Džejms Vinsent.

#2 Kako bi vaš tečni puder imao bolju pokrivnu moć, pomiješajte ga sa puderom u prahu. Ipak, vodite računa o količini dodatog pudera, nemojte previše nanositi - kaže Sesilija Menh.

#3 Ukoliko imate izuzetno masnu kožu, ili nemate prajmer pri ruci, samo nanesite malo kukuruznog skroba na lice prije nanošenja tečnog pudera - tvrdi Niki Mec.

#4 Čuvajte vašu kremu za oči u frižideru i nanesite je na kapke prije nanošenja šminke, kako biste smanjili njihovu nadutost - kaže Petra Strand.

#5 Nanosite maskaru prije tečnog ajlajnera, kako biste postigli savršeni mačkasti look - savetuje Sara Lucero.

#6 Nanesite korektor na spoljašnje ivice usana kako biste ih vizuelno povećali - kaže Niki Mec.

#7 Kako bi vaše obrve postale jače za samo dvije neđelje, svako veče pred spavanje na njih nanosite hranljivu kremu - savjetuje Teri de Gunzburg.

#8 Ukoliko želite da produžite životni vijek vaše maskare, sipajte u bočicu nekoliko kapi rastvora soli i promiješajte četkicom. To će osvježiti vašu maskaru i njenoj formuli dati vlažnost - tvrdi Keri Kol.
 

#9 Pri kupovini pudera i korektora, odgovarajuću nijansu odaberite tako što ćete je testirati na unutrašnjoj, a ne spoljašnjoj strani ruke! - savjetuje Megi Ford.

#10 Kada je ljepota u pitanju ne postoje pravila. Za brzi makeuš poslužite se vašim omiljenim karminom, koji možete koristiti kao rumenilo tako što ćete ga nježno nanijeti na obraze. Takođe ga možete upotrijebiti i kao sjenku za oči tako što ćete ga blago utapkati u spoljašnje uglove kapaka, i ,naravno, na kraju ga nanesite na usne - otkriva Eni Ford Danielson.

Ostavi komentar

0/300