11 °

max 13 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

13° / 8°

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

11° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 7°

Utorak

23.04.

12° / 11°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Zdravko Čolić trostruki prvak "Eurovision on Top" liste

Razonoda

Comments 6

Zdravko Čolić trostruki prvak "Eurovision on Top" liste

Autor: Ana Ašanin

  • Viber

Najpopularniji balkanski pjevač Zdravko Čolić trostruki je pobjednik prestižne "Eurovision on top" liste koja okuplja izvođače iz Evrope i svijeta.

Po izboru ovog uglednog portala, pjesma godine je "Ono malo sreće", dok je Čolin veliki hit "Ničeg nije bilo između nas" na četvrtom mjestu.

Glasovi publike odlučili su da pjesma godine bude "Ono malo sreće", dok je za koncert godine proglašena USA TOUR Zdravka Čolića, koji je potukao sve rekorde posjećenosti, napunivši 6 Arena, nakon kojih su uslijedili koncerti u Londonu i Budvi.

Komentari (6)

POŠALJI KOMENTAR

Saša

@PETAR, Zdravko se izjašnjava nacionalno kao SRBIN a regionalno kao Bosanac,Sarajlija,Hercegovac,Beograđanjin,Jugosloven.Izuzetan je čovek,humanista,dobrtotvor,veliki je vernik Srpske Pravoslavne Crkve.Nikada nije rekao lošu reč o drugim narodima,tako da je zaslužio fer i istinito pisanje o sebi .

PETAR

@Saša,Srbi zive u Srbiji, moze nekad u Hrvatskoj i R. Srpskoj. Ako Zdravko pise o sebi per Hercegovac i rodjen je u Hercegovini, znaci da je Hercegovac ne Srbin. Osim toga - Makedonci isto su Srbi? Za par godina pokaze se da i Bugari i Madjari su Srbi... Mate Vućići nas..no u glavima.

Saša

@PETAR,Hercegovac? Srbin izgleda više ne postoji po tebi...znači mogu biti Hercegovci,Bosanci,Crnogorci,Šumadinci,Banaćani,Vojvodjani,Sremci,Makedonci,Dalmatinci,Moravci...Srbijanci.....itd,itd...samo ne SRBI?