Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Danas treći Porodica fest

| Postavio/la: Gordana Đuračić | Izvor: Mina

Danas treći Porodica fest

Festival roditeljstva Porodica fest, treći po redu, biće održava se u parku ispred Dvorca Petrovića na Kruševcu u Podgorici. 

Festival organizuju udruženje Roditelji i njegovo socijalno preduzeće Kreativa Lab u partnerstvu sa Glavnim gradom i firmom PG Sound, a povodom Međunarodnog dana porodice, koji se širom svijeta obilježava 15. maja.

Iz Udruženja roditelji saopšteno je da je prošlogodišnje izdanje Festivala ispunilo najljepši podgorički park građanima svih generacija i da je tokom dana bilo više od osam hiljada posjetilaca. 

Oni su kazali da će i danas biti organizovan bogat i raznovrsan cjelodnevni program u okviru kojeg će biti sadržaja za sve članove porodice.

„Ponovo su sa nama brojne organizacije, institucije i pojedinci koji su izrazili želju da doprinesu realizaciji sadržaja Festivala, pa možemo da najavimo preko 30 kreativnih, edukativnih, plesnih i sportskih radionica, kao i animacije, zabavne aktivnosti, piknik, sajamsku ponudu i specijalne goste", kazala je Lejla Abdić iz Udruženje roditelji.


Ostavi komentar

0/300