Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Budite dio novog spota Gorana Karana, evo i kako

| Postavio/la: Ana Ašanin

Budite dio novog spota Gorana Karana, evo i kako

Popularni hrvatski pjevač Goran Karan uskoro počinje snimanje spota za pjesmu Jednom dnevno, čija premijera je zakazana za 14. februar - Dan zaljubljenih. Svi koji žele, mogu da budu dio spota.

''Ako se slažete sa porukom pjesme, i želite vašim poljupcem začiniti spot, onda u vašem gradu, kod vas na selu ili u prirodi, dođite sa najdražom osobom na ono posebno, ''vaše mjesto''.

Okrenite mobilni telefon vodoravno, zbog formata TV i ostalih ekrana, uključite video snimanje i zamolite nekog da snimi vaš poljubac.Neka to za potrebe ovog spota bude nekoliko kratkih i slatkih sekundi'' kaže Goran Karan.

''Takođe veoma je važno da ako snimate u noćnim satima obavezno uključite svjetlo kako bi snimak bio kvalitetniji. U slučaju da silom prilika niste s voljenom osobom, postoji jedan jednostavan i divan način na koji se možete uključiti u video za pjesmu Jednom dnevno i tako premostiti daljinu i njemu ili njoj čestitati Valentinovo. Kako? Uključite srce, sjećanje i maštu i pošaljite, ali s guštom, poljubac u kameru''

Svi koji su zainteresovani, fotografiju mogu poslati na mail [email protected] i to besplatnom aplikacijom wetransfer, zbog kvaliteta slike.

''Dragi ljudi, da bismo Jednom dnevno učinili dokumentom i vaše ljubavi, to valja napraviti na takav način da svi budemo sretni i zadovoljni- ''kaže Karan i naglašava da sve mora biti u okvirima zakonske regulative, da zainteresovani kandidati moraju imati preko 18 godina , da video šalju i ustupaju svojom voljom bez naknade.

Dvadeset najboljih poljubaca, po izboru reditelja Željka Petreša i Gorana Karana, ulaze u spot za pjesmu ''Jednom dnevno''.

Ostavi komentar

0/300