13 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 9°

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Budite dio novog spota Gorana Karana, evo i kako

Mozaik

Tag Video
Comments 0

Budite dio novog spota Gorana Karana, evo i kako

Autor: Ana Ašanin

  • Viber

Popularni hrvatski pjevač Goran Karan uskoro počinje snimanje spota za pjesmu Jednom dnevno, čija premijera je zakazana za 14. februar - Dan zaljubljenih. Svi koji žele, mogu da budu dio spota.

''Ako se slažete sa porukom pjesme, i želite vašim poljupcem začiniti spot, onda u vašem gradu, kod vas na selu ili u prirodi, dođite sa najdražom osobom na ono posebno, ''vaše mjesto''.

Okrenite mobilni telefon vodoravno, zbog formata TV i ostalih ekrana, uključite video snimanje i zamolite nekog da snimi vaš poljubac.Neka to za potrebe ovog spota bude nekoliko kratkih i slatkih sekundi'' kaže Goran Karan.

''Takođe veoma je važno da ako snimate u noćnim satima obavezno uključite svjetlo kako bi snimak bio kvalitetniji. U slučaju da silom prilika niste s voljenom osobom, postoji jedan jednostavan i divan način na koji se možete uključiti u video za pjesmu Jednom dnevno i tako premostiti daljinu i njemu ili njoj čestitati Valentinovo. Kako? Uključite srce, sjećanje i maštu i pošaljite, ali s guštom, poljubac u kameru''

Svi koji su zainteresovani, fotografiju mogu poslati na mail [email protected] i to besplatnom aplikacijom wetransfer, zbog kvaliteta slike.

''Dragi ljudi, da bismo Jednom dnevno učinili dokumentom i vaše ljubavi, to valja napraviti na takav način da svi budemo sretni i zadovoljni- ''kaže Karan i naglašava da sve mora biti u okvirima zakonske regulative, da zainteresovani kandidati moraju imati preko 18 godina , da video šalju i ustupaju svojom voljom bez naknade.

Dvadeset najboljih poljubaca, po izboru reditelja Željka Petreša i Gorana Karana, ulaze u spot za pjesmu ''Jednom dnevno''.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR