16 °

max 16 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Džeksonov čuvar otkrio intimne detalje koji bacaju sumnju na cijeli dokumentarac

Izvor: Foto:.pixelstalk.net

Mozaik

Tag Video
Comments 0

Džeksonov čuvar otkrio intimne detalje koji bacaju sumnju na cijeli dokumentarac

Izvor: index.hr

Autor: Ana Ašanin

  • Viber

Film’’Leaving Neverland’’ stotine hiljada ljudi natjerao na razmišljanje o tome je li pokojni kralj popa zaista bio pedofil ili nije.

Mnogo poznatih ai nepoznatih osoba stalo je u odbranu Džeksona i žestoko su protiv optužbi da je pjevač zlostavljao dječake na svom imanju Neverland.

U obranu Majkl Džeksona stao je i njegov nekadašnji tjelohranitelj Bil Vitfild koji ga je čuvao dvije godine. Tvrdi da nikada nije primijetio ništa čudno u ponašanju kralja popa te da je ovaj sigurno bio heteroseksualac kao i da su njih dvojica često razgovarali o ženama.

TMZ piše da Vitfild tvrdi da su tokom dugih vožnjii njih dvojica razgovarali o ženama te da je Majkl Džekson govorio o tome kakve mu se žene najviše sviđaju. Navodno je Džekson jednom flertovao s djevojkom koju je sreo na ulici te od nje tražio broj telefona. Majkl se sa tom curom vidio nekoliko puta.

"Neću otkrivati detalje njegovog seksualnog života. Reći ću vam da se Džekson osamljivao sa ženama i to je dovoljno", kazao je bivši tjelohranitelj.

Superstar je o ženama govorio i u intervjuu Martinu Bashiru iz 2003, koji mu je nepopravljivo uništio reputaciju. Tokom dokumentarca Bašir i Džekson išli su u šoping u Las Vegas, a Majkl mu je ispričao kako uživa u darivanju nakita damama koje mu se dopadaju, među njima je bila i njegova najbolja prijateljica Elizabet Tejlor.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR