21 °

max 21 ° / min 13 °

Utorak

16.04.

21° / 13°

Srijeda

17.04.

15° / 9°

Četvrtak

18.04.

13° / 7°

Petak

19.04.

13° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

13° / 5°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Antena M i Cineplexx poklanjaju karte

Mozaik

Tag Video
Comments 1

Antena M i Cineplexx poklanjaju karte

Autor: Ana Ašanin

  • Viber

d sjutra na repertoaru bioskopa Cineplexx Delta City 4 nova filma.

Karte i ovog puta dijelimo preko naše Facebook stranice.

U nastavku, pogledajte trejlere.

Mi

Nakon što je svojim debitantskim filmom ”Bježi!“ poslao impuls koji je uzdrmao savremenu kulturu i postavio standarde za provokativne i društveno angažovane horor filmove, dobitnik Oskara i vizionar, Džordan Pil, vraća se sa novim, košmarnim filmom, koji je napisao, režirao i producirao.

Film MI je smješten u sadašnjost, na legendarnu obalu Sjeverne Kalifornije. Glavnu ulogu tumači oskarovka Lupita Njongo, kao žena koja se vraća na mjesto kraj obale mora gdje je odrastala, sada sa mužem i dvoje djece, kako bi proveli idiličan odmor kraj mora. Progonjena neobjašnjivom i nerazjašnjenom traumom iz prošlosti i nizom jezivih slučajnosti, Adelaida osjeća da joj paranoja dostiže vrhunac i da se nešto jako loše prikrada njenoj porodici.

Crna rijeka

Crna Rijeka je svojevrsni povratak reditelja Erika Zonke u art house vode, koji je napisao i scenario za ovaj film na osnovu knjige "A disturbing disappearance". Slučaj nestanka tinejdžera Denija, povjeren je istrošenom detektivu i alkoholičaru.

On se posvećuje istrazi u cilju pronalaska momka, iako ne brine o sopstvenom sinu tinejdžeru koji se upliće u trgovinu narkoticima. Denijev bivši nastavnik postaje neobičajeno zainteresovan za ovaj slučaj i nudi svoju pomoć detektivu.

Mija i bijeli lav

Otkrijte prijateljstvo epskih razmjera o kome niste mogli ni da sanjate. Emotivna i topla priča o prijateljstvu i ljubavi između mlade djevojke i bijelog lava, snimana preko tri godine, i njenog nevjerovatnog putovanja kroz afričke savane kako bi svom najboljem prijatelju našla novi dom.

Cijeli svijet je tvoj

Francuska komedija koja se bavi sudbinom sitnog kriminalca koji sanja o drugačijem životu, ali ne može da ga priušti. Da bi pobjegao od svog okruženja, on mora da prihvati još jedan- posljednji posao koji uključuje Španiju, drogu, Iluminate i dominantnu majku.

Glavni junak čini sve moguće da spase glavu, i to na urnebesan način. U ovom filmu koji mnogi porede sa kultnim “Dve čađave dvocevke”, glavne uloge tumače zvijezde evropskog filma Vansen Kasel, Izabel Adjani i Karim Leklou.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR