Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Slavni glumac autom udario biciklistu, povrijeđeni mu "opalio" šamar

| Postavio/la: Mirjana Dragaš

Slavni glumac autom udario biciklistu, povrijeđeni mu "opalio" šamar

Glumac Benedikt Kamberbeč učestvovao je u neobičnom incidentu na ostrvu Vajt, prenosi "Dejli mejl".

Glumac je vozio svoj "lamborgini urus 4x4" po mjestu Frešvoter kada je slučajno oborio biciklistu Majkla Lorensa (63) i tom prilikom mu nanio ozbiljne povrede ruke.

"Automobil se pojavio niotkuda na lokalnom putu i krenuo pravo na mene. Nisam imao gdje da mu se sklonim s puta, pa sam instinktivno ispružio ruku ispred sebe", rekao je on za "San".

Lorens navodi da je rukom odvalio retrovizor sa glumčevog automobila, da je bio sav krvav, i kada je glumac izašao iz automobila, opalio mu je šamar.

"Čim je izašao počeo je da viče na mene, pa sam mu odvalio šamar, još pod dejstvom adrenalina. Nekako smo se objasnili i ponudio mi je vodu, kao i da me odveze do bolnice", rekao je Lorens.

On je britanskim medijima rekao da je bijesan što mu se glumac nakon toga nije ni javio, i da je moguće da će ga tužiti i zahtijevati oko 20.000 funti odštete. Policija Frešvotera potvrdila je da se ovaj incident odigrao i da je prijavljen, a interesantno je da je PR služba glumca saopštila samo da on "ne posjeduje sporni model automobila".

Glumac se 2015. oženio na tom ostrvu, gdje su on i supruga izgradili i vilu u kojoj sada živi njena majka, pa često odlaze tamo.

Ostavi komentar

0/300