Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Banjalučanin krao struju kako bi proizvodio marihuanu, pronađeno 500 saksija

| Postavio/la: Jelena Ćetković | Izvor: Nezavisne novine

Banjalučanin krao struju kako bi proizvodio marihuanu, pronađeno 500 saksija

Četrdesetpetogodišnji Banjalučanin D.B. uhapšen je u Gradišci zbog sumnje da je izvršio krivična djela "neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga" i "krađa električne energije i prirodnog gasa".

Naime, policijski službenici Policijske uprave Gradiška, postupili su po operativnoj informaciji da se u mjestu Donji Karajzovci, grad Gradiška, u pomoćnom objektu nalazi improvizovana laboratorija za proizvodnju opojne droge "Skank".

"Na osnovu naredbe Osnovnog suda u Gradišci, u mjestu Donji Karajzovci, grad Gradiška, izvršen je pretres kuće i pratećih objekata koje koristi osumnjičeni i pronađeno je i oduzeto više 500 saksija u kojima se nalaze ostaci biljke koji svojim izgledom asociraju na indijsku konoplju, kao i drugi predmeti pogodni za proizvodnju, pakovanje i dalju prodaju opojne droge (ventilatori, hemijska prihrana, cijevi za navodnjavanje).Takođe, D.B. se sumnjiči da je izvršio i zamjenu kompletnog glavnog voda za eletričnu energiju i prespajanje sa kuće stanovanja na pomoćni objekat, čime je neovlašteno koristilo električnu energiju", saopšteno je iz tamošnje policije. 

Ostavi komentar

0/300