10 °

max 12 ° / min 10 °

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

15° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 11°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Antena M i Cineplexx poklanjaju karte

Mozaik

Tag Video
Comments 0

Antena M i Cineplexx poklanjaju karte

Autor: Ana Ašanin

  • Viber

Od danas na repertoaru bioskopa Cineplexx Delta City naći će se tri nova filmska hita.

Dva puta po dvije karte, i ovog puta dijelimo preko naše Facebook stranice.

U nastavku, pogledajte trejlere.

 Prevaranti

Film Prevaranti rimejk je komedije iz 1988. godine "Prljavi, pokvareni prevaranti" u kojem se dvije vrhunske prevarantkinje nadmeću koja će bolje prevarati svoju žrtvu. Rebel Vilson i En Hatavej plijene šarmom, kao par prevarantkinja koje izvode svoje performanse u prelijepom primorskom gradiću na jugu Francuske. Uprkos njihovim različitim metodama, obje su majstori svog zanata, a njihova meta su muškarci koji su povređivali žene.
Talenat i duh ove dvije glumice dobitna su kombinacija u priči kako dvije prevarantkinje pokušavaju da “odrade” naivnog IT milijardera.


Džon Vik-Parabelum

U novom nastavku hita iz 2014. godine, legendarni plaćeni ubica Džon Vik bježi zbog dva razloga. Love ga jer mu je raspisana potjernica od 14 miliona dolara i zato što je prekršio osnovno pravilo hotela Continental, a to je 'Ne ubij u hotelu'. Ne samo to, već je žrtva bila član društva koje je naručilo Vikovu smrt, pa su stoga sve ubice svijeta Viku za petama. Holivudska glumica Hali Beri pridružuje se Kianu Rivsu u novom nastavku.

Pokemon detektiv-Pikachu

Pokemon groznica i dalje trese svijet i neće tako brzo prestati, jer stiže prva živa Pokemon avantura sa popularnim Rajanom Rejnoldsom u ulozi legendarnog Pikačua.

Priča počinje nestankom privatnog istražitelja Harija Gudmena, kada njegov 21-godišnji sin Tim pokuša da sazna šta se zapravo dogodilo. U istrazi će mu pomoći Harijev bivši Pokemon partner, detektiv Pikaču. Tim i Pikaču će udružiti snage kako bi razotkrili zapetljanu tajnu.

U potrazi za tragovima u savremenoj metropoli u kojoj žive ljudi i Pokemoni, susreću se s raznolikim likovima i otkrivaju šokantnu tajnu koja bi mogla uništiti cijeli Pokemon svijet.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR