7 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

14° / 8°

Utorak

23.04.

10° / 9°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

10° / 6°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Podgoričanka Miss Crne Gore: Ostaću ista bez obzira na sve

Mozaik

Tag Gallery
Comments 0

Podgoričanka Miss Crne Gore: Ostaću ista bez obzira na sve

Izvor: CdM.me

Autor: Mirjana Dragaš

  • Viber

Podgoričanka Mirjana Muratović nova je Miss Crne Gore za 2019. i kako kaže, presrećna je što su baš nju izabrali da bude ambasador ljepote. 

Za Mirjanu to je divna ali i odgovorna uloga tako da se uveliko sprema za takmičenje koje će se održati u Bankoku. U razgovoru za CdM priča o svojim uspjesima, željama i svakodnevnici koja se promijenila otkako je postala zvanično najljepša djevojka u našoj zemlji.

 “Bila mi je želja od malena da se bavim modelingom. Još kao mala sam voljela manekenstvo i stalno sam željela da budem princeza tako da sam se sama prijavila na ovo takmičenje bez ičijeg nagovora. Vjerovala sam u sebe mada nisam priželjkivala pobjedu”, ističe ona.

Na kastingu je bilo prijavljeno mnogo djevojaka da bi ih na kraju ostalo 14. U karantinu su učile sve što je potrebno da jedna manekenka posjeduje: pravilan hod i ponašanje na sceni.

“U karantinu je bilo dosta naporno mada to volim tako da nisam shvatila to kao neki teški zadatak. I da nisam osvojila nijednu nagradu to bih smatrala uspjehom jer sam naučila dosta korisnih stvari”, navodi Mirjana.

Jako je srećna i uzbuđena zbog svega što joj se dešava mada Mirjana ne želi da je slava i uspjesi ponesu.

“Da postanem Miss svijeta i dalje ću ostati ista. Važno je ostati svoj u svemu. Zaista sam mislila da ću osvojiti neku drugu nagradu i lentu ali ovom se nijesam nadala, iskrena je Mirjana.

Da bi djevojka bila uspješan model nije dovoljna samo ljepota. Mirjani je na prvom mjestu obrazovanje, a na ovo takmičenje se prijavila upravo zbog stipendije na Univerzitetu Donja Gorica.

“Završila sam Srednju školu Sergije Stanić, a sada moji planovi su ka daljem školovanju. Zanima me sve vezano za komunikacije a i interesantna mi je profesija novinara pa možda postanemo i kolege”, kroz smijeh odgovara Mirjana.

Slobodno vrijeme provodi u čitanju knjiga i dugim šetnjama. Mnogo voli Herceg Novi jer kaže da je opuštaju šetnje ovim gradom. A otkrila nam je i jednu anegdotu koja potvrđuje onu staru izreku- ko zna zašto je to dobro.

“Prije nekoliko godina sam se prijavljivala na takmičenje za Miss i-zakasnila! Autobus mi je bukvalno proletio pred nosem. Nisam mogla da vjerujem šta mi se dogodilo, htjela sam da zovem tatu da me vozi ali sam onda razmislila i rekla ko zna zašto se ovo desilo. Tada sam svakako bila mlađa a sada sam mnogi zrelija i stvari su došle na svoje mjesto. Ni za čim ne treba žaliti”, zaključuje Mirjana.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR