13 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 9°

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
U Petrovcu održana "Fešta od makarula"

Mozaik

Tag VideoTag Gallery
Comments 0

U Petrovcu održana "Fešta od makarula"

Autor: Ana Ašanin

  • Viber

"Fešta od makarula" ove godine održana je 29. juna u Petrovcu, u organizaciji Turističke organizacije opštine Budva, i okupila veliki broj građana i turista koji su uživali u popodnevnom i večernjem programu ove tradicionalne manifestacije.

Kako navode organizatori program je podrazumijevao degustaciju makarula sa pašticadom, tradicionalnog primorskog jela, defile i koncert Gradske muzike Budve, kao i nastup muzičkih klapa "Castel Nuovo", "Škuribanda" i "Maris" duž petrovačkog šetališta.

Petrovački ugostitelji pripremili su lokalni specijalitet i organizovali degustaciju ispred svojih restorana: "Tramontana", "Mun", "Bistro", "Sunce",''Katič", "MTV", ''Orada", ''Lazaret" i "Riva".

Organizovano je i takmičenje u najbolje pripremljenim makarulama sa pašticadom, a vrijedne nagrade odnijeli su restorani "Tramontana", "Katič" i "Sunce", navedeno je u saopštenju. 

"Fešta od makarula" na pravi način obilježila je početak ljeta u Petrovcu i najavila niz lijepih događaja koji će se održavati na ovom dijelu budvanske rivijere sve do sredine septembra, saopštili su iz marketing službe.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR