Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Video ''Moć šminke'' koji je mladoj blogerki donio slavu i bogatstvo

| Postavio/la: Ana Ašanin | Izvor: index.hr

Video ''Moć šminke'' koji je mladoj  blogerki donio slavu i bogatstvo Foto:Screenshot: YouTube

Uz mnogo upornosti 25-godišnja Niki de Džeger iz Norveške je na svom vrtoglavom putu uspjeha imala i puno sreće. Snimljeni video odbijala je da objavi jer joj je bio "grozan" a kraju joj je donio svjetsku slavu i pravo bogatstvo.

Niki je s 14 godina u tajnosti sobe snimala tutorijale, a prije nego je napunila 21 godinu, njen YouTube kanal imao je 700 hiljada pretplatnika. No to je bio samo početak.

2015. Niki je nevoljno objavila video koji joj je doslovno promijenio život.

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Cosmo and Wanda you ain’t slick! ???????????? wearing the NEW @jeffreestarcosmetics Jawbreaker Collection.. wanna see if it’s any good? ✨ link in bio for my NEW VIDEO!!!!

Објава коју дели NikkieTutorials (@nikkietutorials) дана

"Snimila sam ga i skoro ga nikad nisam objavila, jer mi se nije svidio. Jednostavno, nije mi se činio u redu. Mislila sam, ovo niko neće razumjeti", rekla je uspješna blogerka za News.com.au i dodala da je ključnu ulogu u svemu odigrao njen dečko.

Nagovorio je da objavi video jer je smatrao da će odlično proći kod njenih gledalaca.

"Sjećam se da sam ga objavljivala i govorila mu: 'Vidiš, nikad ovo nisam trebala objaviti, užasan je'", priznaje Niki.

Nije bila u pravu - jednog jutra, dvije nedjelje nakon objave, dočekalo je iznenađenje. Video je eksplodirao, svi vodeći mediji su ga prenosili, a broj pratitoca se povećavao nevjerovatnom brzinom. "The Power Of Makeup" ("Moć šminkanja") do danas je pregledan više od 40 miliona puta.

To je bio samo početak njenog novog života. Danas ima 12 miliona pratioca na Instagramu i postala je itekako uticajna u industriji ljepote.

Toliko da je časopis Forbs, zahvaljujući zaradi od 6 milijuna dolara, uvrstio na popis Top Influencera 2017, a postala je i modna savjetnica dizajnera Marca Jacobsa.

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Mr.Stark.......... ???? I WON’T DO THAT TO YOU! ???? WHO of you is gonna see #avengersendgame and who do you think dies? ???? - pop art inspiration by @makeup.by.carmenn

Објава коју дели NikkieTutorials (@nikkietutorials) дана

"Nikad nisam mogla zamisliti da ću završiti ovdje. Počela sam s 14 godina, bila nesigurna, maltretirali su me i život baš i nije bio sjajan. Otvorila sam kanal iz ljubavi prema uljepšavanju, a sad sam u Sidneju i govorim o tome, što je jako čudno, ali i posebno", zaključuje Niki

Ostavi komentar

0/300