Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Time watches&jewelry: Za besprijekoran stil u svakoj prilici

| Postavio/la: Marija Mitrović

Time watches&jewelry: Za besprijekoran stil u svakoj prilici

Kompanija Time watches&jewelry, prva  i vodeća u oblasti prodaje satova i nakita na crnogorskom trzištu, pored bogate ponude  satova svjetski renomiranih brendova, svojim mušterijama i svim ljubiteljima nakita uređenog sa stilom predstavlja: 

2Jewels poznata je italijanska marka ženskog i muškog modnog nakita iz Milana. 2Jewels kreiraju mlade dizajnerke i dizajneri koji razmišljaju originalno i otvoreno i koji neguju originalni italijanski stil.

Raznolikosti kolekcija doprinose i različiti materijali koji se koriste: nerđajući čelik, srebro i bronza. 2Jewels nakit je zastupljen u najboljim juvelirnicama u Italiji i cijeloj Evropi a redovno ga nose i reklamiraju mlade, poznate i uspješne ličnosti kao što su Belen Rodrigez i Gabrijel Garko.

2Jewels nakit je u potpunosti proizveden u Italiji.

La Petite Story koncept narukvica i ogrlica sa porukama kreiran je tako da noseći ga uz sebe uvek držite blizu svoje najdraže emocije i uspomene.

Svaki simbol fragment je priče koja čini vaš život lijepim, a kroz ovaj nakit te priče traju zauvjek. Kroz različite kolekcije čuvamo poruke vezane za nezaboravne trenutke koje slave prijateljstvo, porodicu, romantiku i ljubav prema životu. Posebna kolekcija namijenjena je kućnim ljubimcima, a jedinstvena je i kolekcija pod nazivom MYSELF. La Petite Story nakit je koji inspiriše, a vaše je samo da odaberete za sebe amajliju u koju ćete se sigurno zaljubiti.

ByouByou potpuno je novi brend, koji su osnovala dvojica mladih Italijana odraslih u oblasti Venecije.

Njihova želja je da u modni nakit vrate sjaj i majstorske veštine juvelirstva sa severa italije i posebno Venecije, kao što su Murano staklo i kvalitetna ručna izrada.

Byou odlikuju poseban dizajn i visok kvalitet. Svi komadi su proizvedeni u Italiji, a kolekcije sa Murano staklom ručno izrađuju majstori u Veneciji, primenjujući tradicionalnu tehniku. Kada budete nosili svoj Byou, mislite na to da ste upravo ono što želite da budete i da nosite ono što jeste. Poruka Byou je: “You were born to BE YOU and nobody else”.

Ove i druge modele, možete naći  u Time + radnjama na Trgu nezavisnosti u Podgorici, u Delta City-ju, u Budvi u Starom gradu Petra I br. 23, u Hotelu Mogren, kao i u Kotoru na Trgu od oružja.

Ostavi komentar

0/300