13 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 8°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Sa ljubimcem krenuo u krađu, obojica završili iza rešetaka

Izvor: Ilustracija

Mozaik

Tag Gallery
Comments 0

Sa ljubimcem krenuo u krađu, obojica završili iza rešetaka

Izvor: Blic.rs

Autor: Mirjana Dragaš

  • Viber

U pritvorskoj jedinici u Utrehtu u Holandiji do prije dva dana boravio je jedan papagaj, koji je bio očevidac pljačke koju je počinio njegov vlasnik.

Kako su saopštili iz tamošnje policije, prošlog četvrtka priveli su muškarca nakon što su ga uhvatili kako pljačka jednu prodavnicu. U trenutku hapšenja muškarcu je na ramenu stajao kućni ljubimac, pa su i pticu zajedno sa vlasnikom odveli u policijsku stanicu.

Osumnjičenom je ubrzo određen pritvor, a kako policajci nisu imali kavez za ptice, a nisu znali kome bi je povjerili na čuvanje, i papagaja su smjestili u jednu od zatvorskih ćelija. Pripadnici holandske policije su se pobrinuli da ljubimcu ništa ne fali u pritvoru, te su mu uredno donijeli i posudu sa vodom i dva parčeta hljeba, kako bi "živio u normalnim uslovima".

Fotografije "uhapšenog" papagaja potom su postavili na svoj zvaničan Instagram profil uz objašnjenje kako je papagaj dospio kod njih.

View this post on Instagram

Update!!!! Hi, this bird sat on the shoulder of a thief we arrested for shoplifting. As we don 't have a birdcage, this bird had no other place to stay than in the cell. His owner agreed to this. When the owner was released shortly after, the bird accompanied him. The bird has not been questioned and is as far as we know not guilty of any charges ????????‍♂️ . . Onlangs hebben wij een verdachte aangehouden voor een winkeldiefstal. Tijdens de aanhouding vonden wij een stiekeme getuige met veren en snavel op de schouder van de verdachte. Tijdens de insluiting op ons bureau kwamen wij er tot onze schrik achter dat wij niet in het bezit zijn van een vogelcel of kooi.... Na goed overleg met de verdachte hebben wij ze samen ingesloten????... *en uiteraard goed verzorgd! #puc #dieren #bird #politieutrechtcentrum #politie #utrecht #jailbird

A post shared by Politie Utrecht Centrum (@politieutrechtcentrum) on

"Nakon saslušanja osumnjičenog donijeta je odluka da i on i ljubimac budu sprovedeni u pritvor. Naravno, o obojici vodimo računa", navedeno je u opisu fotografije.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR