Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Ono što ste prvo ugledali na fotografiji definiše vašu ličnost

| Postavio/la: Marija Mitrović | Izvor: Radio Sarajevo

Ono što ste prvo ugledali na fotografiji definiše vašu ličnost Facebook

Predlažemo vam jednostavan način da sebe bolje upoznate. Ovaj test će vam reći da prvo što ugledate, oslikava vaše lične kvalitete: 

Ako ste ugledali profil žene

Vi ste optimista, koji zrači pozitivnom energijom. Zainteresovani ste za mnoge stvari oko sebe i uvijek ste zaokupljeni idejom da isprobate nešto novo.

Umijete da budete impulsivni i spontani. Ako počnete temeljno planirati ostvarivanje svojih ciljeva moći ćete uštedjeti poprilično vremena i truda.

Volite pomagati drugim ljudima, velikodušni ste i znate kako podijeliti sreću, na primjer kroz volontiranje ili humanitarni rad.

Vi ste jaka i odlučna osoba. Nezavisno od okolnosti, vi čvrsto stojite na nogama i sigurno koračate naprijed. Tako i treba! Ne odustajte! Obavezno ćete dobiti zasluženu nagradu.

Vi ste od onih ljudi koji otvoreno dijele probleme sa drugima i zajednički pronalaze rješenje, ne drže sve u sebi.

Razvijate se i rastete kao ličnost, u ovome vam ponekad pomaže konstruktivna kritika, savjeti i podrška kolega i prijatelja.

Ako ste ugledali lice starca

Vi ste mirna, iskrena i odana osoba. Mnogi vas smatraju pouzdanom osobom, koja zaslužuje povjerenje.

Vi ste – rođeni lider. Umijete analizirati različita mišljenja, doći do jasnih rješenja i preuzimati inicijativu, usmjeravajući grupu u pravom smjeru.

Kada zacrtate cilj, pažljvo planirate svaki korak na putu ka njemu, i polako, ali sigurno, koračate ka njemu. Ovakav pristup čuva vas od impulsivnih i nepromišljenih odluka.

Pokušajte češće da se opuštate i puštate stvari da idu svojim tokom. Ukus slobode pomoći će da se odmorite i dovesti u red um i tijelo.

Ostavi komentar

0/300