15 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Antena M i Cineplexx poklanjaju karte

Mozaik

Tag Video
Comments 0

Antena M i Cineplexx poklanjaju karte

Autor: Ana Ašanin

  • Viber

Od sjutra na repertoaru bioskopa Cineplexx Delta City novi filmovi. Antena M preko svoje FB stranice poklanja jednom čitaocu dvije karte. U nastavku, pogledajte trejlere.

ZALEĐENO KRALJEVSTVO 2

Cijeli svijet je sa nestrpljenjem čekao nastavak priče koja je razveselila naša srca i oduševila malu i veliku publiku. Posle 6 godina u naše bioskope vraćaju se Elsa i Ana, prelijepe i neustrašive sestre, omiljeni sneško Olaf, hrabri Kristof i simpatični irvas Sven! Animirani film iz studija Dizni, "ZALEĐENO KRALJEVSTVO 2" (FROZEN 2) od sjutra će se naći na redovnom repertoaru bioskopa Cineplexx.

Zašto je Elsa rođena sa čarobnim moćima? Odgovor na to pitanje doziva ali i prijeti kraljevstvu. Zajedno sa Anom, Kristofom, Olafom i Svenom upustiće se na opasno ali i izvanredno uzbudljivo putovanje.

U “Zaleđenom kraljevstvu” Elsa se pribojavala da su njene moći previše jake za svijet. U “Zaleđenom kraljevstvu 2” mora vjerovati da su dovoljne.


DŽEKSI - Od scenarista hit komedije Mamurluk dolazi novi urnebesni hit

DŽEKSI. Priča prati Fila koji ima ozbiljan problem s zavisnošću - naime, zavisan je od pametnog telefonu. Fil nema prijatelja, a nema ni djevojku, ali će mu se Facebook status vrlo brzo promijeniti kada svoj stari telefon zamijeni sa novim modelom, koji ima neočekivane „napredne” funkcije…

Džeksi, nova digitalna asistentkinja, ubrzo postaje njegov Life coach i brine se za sva područja Filovog života… baš sva.


ČOVJEK KOJI JE KUPIO MJESEC

Komedija Čovjek koji je kupio mjesec je najgledanija komedija u italijanskim bioskopima u posljednjih pet godina, a reditelj Paolo Zuka je i scenarista filma.
Radnja je smještena u njegovoj rodnoj Sardiniji i prati jednog lokalnog ribara (Lazar Ristovski), koji je obećao ženi koju voli da će joj pokloniti mjesec. A zna se da Sardinjani uvijek održe svoje obećanje…

OPERA EHNATON – MET LIVE 2019/20

Opera Filipa Glasa EHNATON, koja je obilježila 20-ti vijek, biće izvedena na pozorinici Metropolitena u subotu, 23. novembra, a direktan prenos u našem bioskopu zakazan je za 18:55h. Ulaznice su u prodaji.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR